Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema se ovdje šta komentarisati....... : (((
@burnbabe Odati poštu i to je to..
@Turčin Upravo tako ! ....jel' ovo slučajnost,.... 16.10. je i Toše poginuo..!!!!?????
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Svi koji mogu doprinjeti svojim prisustvom dženaza namazu, neka ne propuste priliku da se odazovu, svi ostali ljudi, ali baš ljudi, neka odaju počast na adekvatan način.. La ilaha Al-Fatiha..
Upravo si rekao : Nema Boga, Al Fatiha :S De pogledajte malo šta pišete ili pišite kako treba ili nikako
Pa u sustini, nema boga, jedina pocast koja se moze dati je psiholoska ili financijska pomoc njegovim bliznjim. Tvoja molitva definitivno nece uroditi nikakvim plodom.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Neka vam je vječni rahmet!!
Uz duzno postovanje Rahmet dusama poginulim momaka , A za nase mlade koji krecu na put i na putu ih zadesi ovakva situacija u kakvoj su ovi momci nastradali ---magla duboko u noc ne naspavan Moj je savjet svakom mladom neiskusnom vozacu ...skreni na prvu Benzisku ili parkong prespavaj u autu ne zuri stices na cilj ....!
Neka im dragi ALLAH podari lijep DZENET a porodici SABUR .... Ja mislim da se ovdje nema sta komentarisati jako zalosno;
Josuvijek ne mogu da vjerujem :(
rip
Obitelji je uvijek najteze
Vječni vam pokoj :( .
neka Vam je vječni rahmet!
svi smo Allahovi i njemu se vracamo. Nazalost, prerano idu oni najbolji od nas. Neka im je rahmet a porodicama sabur
Tuga :( Zao mi je sto se u ovoj nasoj maloj i tuznoj zemlji ne mozemo ni radovati pobjedi reprezentacije, a da se ne desi nesto ovako tuzno. Da su oni zivi ostali, pa ne moramo mi nikad vise pobjediti ni u jednoj utakmici, a kamoli na kvalifikacijama :'(
Neka vam je laka crna zemlja Sinovi Bosne.El-Fatiha