Dodik o Tihićevoj izjavi
0
'U našim mapama nema nikakvih sukoba'
Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ ČEDO samo ti posmatraj i dalje... @ Vlado upravo takav način pasivnog posmatranja stvari oko sebe i \"umjetničkog isključivanja\" je rezultiralo agresijom na bih ´92 gdje su \"do zuba\" naoružani fašisti napali goloruke \"šetaće\" sa knjigom pod rukom... danas ne izlazak na izbore, totalna građanska pasivnost i \"mirenje\" sa katastrofalno lošom situacijom. fašisti jačaju, lopovi kradu, a \"šetaći\" se prave da se ništa ne događa... šetaju sa djevojkama (sa 2 do 3 KM u đepu), čitaju neke fine knjige (romantične i SF da budu što dalje od realnosti \"šupljeg đepa\"), gledaju dobre filmove (neka drugi žive živote, a mi će mo da grickamo kokice i gledamo) i OČEKUJU da će \"sve biti OK\"
za dodika je kitta ko pita , guta ih lopov ko banane
Ma ja reci him: \"Srbi su krvi...\" @lloyd i ostalo djeco, samo se opustite... Nadjite djevojku, citajte neke fine knjige, setajete, gledajte dobre filmove i sve ce biti OK
Mislis da međunarodne obavještajne sluzbe sve znaju? Srbine, budete li iskusavali naše strpljenje, otići ćete u majčinu mater i vi i stranci. Samo da vas napomenem da slijedeći put ni mi nećemo mariti za Međunarodni sud za ratne zločine
Protjerati sve koji misle kao dodo preko drine, podjeli bih na 4 regije , i zivjeti !!
naravno da nije odrzan... nit ce bit. nemamo mi sta sa vama dripcima pricat i razgovarat... vas tri, pet, deset, po nekim kafanama tamo da se dogovarate... pizda vam materina svima.
Ovaj na slic epoznaje samo jednu mapu a to je velika svrbija,neces neces debeli krmku lopove s laktasa,nijedan milimetar Bosne i Hercegovine,do juce nisi znao ni sta je sapun a kamoli mapa jadnice! Nego kad ce njega iza resetaka? BOSNA i HERCEGOVINA jedna i jedina nasa domovina! BOSNA4EVER!
lloyd slazem se sa tobom 100%
Rale 28.06.2009. u 16:17 @Ante ZATO vi hrvati imate 7% ljudstva :)))))) . Tako ste i 91. pricali
Digni se JUGOSLAVIJO! Vrijeme je!! Istjerajmo ove seljake na brda i planine!!!
posmatraj ce[t]do .zelis li adresu da me potrazis ako rata bude.ako se mi neopametimo pa po uzoru na vrh hr.mudrosti napravimo oluju .halal im vjera.
Samo vas posmatram.
Ni 92. niste imali sukobe u mapama, trebala je po vama BiH šapatom pasti. Nema ni tihić sukobe umapama, i njega ko i Aliju zaboli, da se njih ikada ista pitalo BiH bi bilo u 3 komada ooodaaavnooo Nego ne da narod, ne da Bosanac i Hercegovac svoje zemlje! Sredstva nisu bitna, bitno je od mora do Save i od Drine do Une! Nema tu mojih i vaših, tu ima samo BiH. Pala bi ona i 92. da su se pitali Tihići, al se ne pitaju oni, ni 92. nas nisu oni naoružali i vodili, ništa oni nemaju s tim, pitamo se mi, svi mi. A mi ni pedlja Bosne ne damo!
@ lloyd, svaka čast na razmišljanju, to je ono što i ja tvrdim. A turbofolk u ovu priču upada kao fašistička propaganda kojoj je glavni cilj ispiranje mozga i usađivanje prljavosrpskog razmišljanja i posrbljavanja stanovništva kako bi u slučaju preotimanja našeg teritorija naši isprani bošnjaci pojurili van BiH za \"glamurom, što dalje od rata\", a oni što lakše potamanili ove preostale.
daj boze da sam u zabludi, problem je svakako sto sam ja veoma, veoma rijetko u tim stvarima u zabludi. sa fassizmom se ne pregovara, pogotovo ne sa primitivnim srpskim fassizmom. oni jedino razumiju kad ubbijes puru u njima i kad nemaju izlaza nego slusati. ako ce se bosnjaci odreci ne samo pola bosne, nego i opstina gdje ih je najvise bilo prije rata kao sto su brcko, prijedor, doboj, cijela istocna bosna, pola administativnog grada Sarajeva i bilo gdje ih je bila vecina prije rata u Bosni i koji bi im pripali u malo fer opciji razgranicenja, onda su zasluzili da ih nestane, a ako se ne budu borili svim sredstvima protiv podivvljalog srpskog fassizzma u bosni, to ce im i biti sudbina. znaci nije problem imaju li bosnjaci znanja i snage za takvo sto, nego u tome jesu li odlucili se tome suprostaviti ili su se navikli na srpski fassizzam. ako su se navikli na srpski fassizzam, brzo ce oni traziti jos. to se fizicki mora zaustaviti.