Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rusima nista ne, treba ni od Evrope niti Amerike. Njihova prirodna bogatstva i resursi su daleko veci dok su ovi svoje vec iscrpili a nema vise kolonija gdje bi pljackali tudje. Kada je Rusija devedesetih godina bila na koljenima nisu imali muda da je napadnu tako da sada kada je Rusija jaca nego ikada ovo zveckanje oruzjem pred njihovim vratima djeluje smijesno. Rijec je samo o NATO clanarini i kupovini americkog oruzja
Invazija na Gruziju 2008. godine i Ukrajinu 2014. godine. 90tih - Čečenija, 80tih - Afganistan. Drže Finsku pod konstantnim pritiskom (čak i prebacuju imigrante preko sjevera u Finsku kako bi naštetili EU). Konstantno se upliću u politiku na Balkanu, preko Srbije šire negativan uticaj na vlasti širom regiona. Pokušali su atentat i državni udar u Crnoj Gori. Podržavaju Sjevernu Koreju. Instaliraju diktatore po Evropi (Orban) itd
Pretpostavljam da će mi komentar bit zakopan hrpom minusa od strane ruskih botova i srpskih paćenika, ali samo naprijed, što više minusa, to više znam da vas istina boli.
Odgovor za ruskog bota u komentaru iznad: Whataboutism, also known as whataboutery, is a variant of the tu quoque logical fallacy that attempts to discredit an opponent's position by charging them with hypocrisy without directly refuting or disproving their argument. It is particularly associated with Soviet and Russian propaganda.
Rusija nije napadala "evropu" nego "evropa" nju
opaaa!!
Rusija je siromasna, ono naoruzanje sto prikazuju na tv to nije ni 20% onoga sto NATO i saveznici imaju, zgazili bi ruse za nekoliko dana.
Oni dok pređu 4000 km do ruske granice Putin može doći s vojskom do Pariza. :D
Ja nekontam zasto se svi boje ove Rusije toliko,ljudi apsolutno ni kroz historiju nikad nisu bili osvajaci razaraci nikad nisam cuo da je negdje Rusija genocid izvrsila itd. dok ovi mirotvorci vode ratove na sve strane svijeta i oni kao dobri.
@APOPHIS Ne postujem uopste ni ove evropske drzave po pitanju toga ali da kazes da Rusija nije napravila genocid nema smisla.Pored sto su protjerali muslimane iz prijašnje muslimanske Ukrajinske drzave Krim koja je bila puno veća od otoka,pa su ratovali sa raznim plemenima po Rusiji ali i sve ratove 1 svjetski, 2 svjetski su cinili pokolje ali i u avganistanskođ ratu su radili svasta.Isti su ko i ostale evropske i svjetske sile.
@APOPHIS Nisi čuo da je Rusija izvršila agresiju jer na svijet gledaš kroz rusofilnu prizmu. Invazija na Gruziju 2008. godine i Ukrajinu 2014. godine. 90tih - Čečenija, 80tih - Afganistan. Drže Finsku pod konstantnim pritiskom (čak i prebacuju imigrante preko sjevera u Finsku kako bi naštetili EU). Konstantno se upliću u politiku na Balkanu, preko Srbije šire negativan uticaj na vlasti širom regiona. Pokušali su atentat i državni udar u Crnoj Gori.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
U Bosni i Hercegovini neće biti sprovođene vojne vježbe u okviru vježbe "Odbrana Evrope 20", ali to ne znači da BiH i dalje ostaje jedan od važnih partnera NATO-a u ovom dijelu Evrope - posebno kada je riječ o suzbijanju prodiranja Rusije na ove prostore.
Svabo je americka marioneta