Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niste naveli tačan naziv stranke, a on je: Demokratska fronta Željko Komšić. ps - samo kod nas stranke imaju u svom nazivu ime osnivača...
@The BEN10 , zaboravio si Stranka Demokratske Akcije - Bake 007
Ovaj covjek totalno razocarenje
@h8er_ djelimično se slažemo, naime nisam za SDA, nadala sam se više od Željka ali ne dao nam bog SBB stranke. E tek tada bi se morali kolektivno seliti iz Bosne. Narode oprez! Postavljaju nam godinama zamku tipa stranka SBB, ne dao nam Bog, Stranka SBB=kraj Bošnjaka.
Ma dobro dođe Željko, da lopovi i njihovi podrepaši prebace svu krivicu na njega.
hahahahahahaha Treba rasporediti na visoke pozicije sve one silne bivše članove SDP- za koje narod ove zemlje, pardon, Federacije nije glasao ali nam ih je Željko protiv naše volje servirao. U ovoj zemlji se definitivno nema kome vjerovati! Jadni moj narode!
klix glasilo sda
zeljko imasli kakvu cerku daje udas za mene.u dejtonu jedino pas moze da bude u politici posten covjek nece u ta govna
Željko, tvoji ministri u Tuzli te lažu, biraju samo podobne.
Koga vise zanima ovaj covjek!? Nikog!
Bakir-beg, slučajni prolaznik, hercegovački Sanader, glavni baja, fahraon... - to su, po vama, alternative. Blago vama i vašim umovima....
Čitajući komentare, ne mogu, a da se zapitam kako je moguće da 90% komentara sadrži negativne i neosnovanje tvrdnje iznesene na račun DF-a i njenog lidera? U čemu je problem? U tome što u dva mandata kao šef države nije stekao još po jedan stan, vikendicu, automobil, jahtu...? U tome što je odbio biti dio deal-a slučajnog prolaznika i time prepustiti ideju građanske BiH na milost i nemilost vremenu? U tome što, iako je u koaliciji sa nacional-fašistima, insistira na vladavini zakona i ***litizaciji javnih preduzeća? U tome što su ministri iz DF-a ozbiljno shvatili odgovornost funkcija, pa su neki za mjesec dana uradili više nego mnogi za 4 godine? Jednostavno, problem je u tome što kada se pojavi neko ko želi ispraviti krivu Drinu, naporosto biva etiketiran kao zalutali demagog ili šta već...? Da bi kritika bila osnovana, mora imati alternativu kao pokriće. U protivnom, to je samo jeftin pokušaj blaćenja dirigiran iz poznatih centara moći...
nema se tu sta kontati, aktivirala se armija zlatnokasikasa pa pisu negativne kometare i udaraju minuse.
Kako god, nisam čuo alternativu? Znam ja nas, j... ti nas...
bakirov placenik. prdnuo si zeljko i ti gej fronta. nekad smo te voljeli a danas si samo neugodan gas
nama netreba zeljko komsic dobrica kojise bori za fotelju i prica bajke dok povratnike muslimane ponizavaju na svakom mjestu.nadamse dace narod uzeti motku u ruku i sve stranke poslati u ameriku nek tamo traze azil jel tamoim je i mjesto.a påosebno srpskom vojvodi radoncicu.malo je ljudi da mrzi islam vise od radojice i njegovi lazljivi novina koje stizu iz uvrnuttog tornja onbi dao da amerikanci jebu cjeli narod bosne samo da njega velicaju.za mene je kralj erdogan a moj glavni grad je istambul postosam video daje bakir curica kojoj treba suknju staviti nekse seta bas carsijom.a ostali jos gori od njega.jadan je narod koji placa tolike politicare zvane bisni psi a najveci pas je visoki prestavnik koji prima platu 50hiljada maraka da unistava bih ekonomiju.kadje to onaj koga salje ulozio marku u bosnu.
izdao je birace pakas
Asocijacija: Tifa i ona fina treba iz susjedne drzave. A pijesma se zove OBECANJA...
imo sam problema sa stolicom danas, ali čim sam ugledo njegovu sliku, odmah me potjeralo na wc,. danke klix.
Ahahahahah, svi kongrese, a nigdje vlasti kompletne. Ma ja, mi sebi svrha.
Samo šarada, koji si moj izlazio? "Hoće li i kada doći do ujedinjenja DF-a i SDP-a? Željko Komšić: Mislim da hoće i treba. Kada točno, teško je reći. Ali da je nužno, nema dileme."
Hahahahaha. Nema dileme. Hahahah. Đe dilema? auuu.
Skontao je da su mu u stranci blečci, izjalovio se plan da 90 % članova SDP-a pređe u DF Nema sa kim, a i on nije kapacitet ni za mjesne zajednice.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)