Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SUPER SAD NEK SNIMI SVE POLICAJCE KOJI SE VOZAJU NA MOTORIMA BEZ KACIGE A TI ISTI POLICAJCI ZAUSTAVLJAJU I KAZNE KO NEMA KACIGE. Ovo je kap u moru sto se tiče KONTRADIKTORNOSTI MUP-a MOSTARA.
Ne mozes vise ni guzit da te neko ne snima
Bevanda, ko je porusio prije nekoliko mjeseci Partizansko groblje, da li je i jedan vijecnik Skupstine Grada Mostara ucestvovao u tome?
To partizansko ruglo u centru grada, treba izmjestiti na Forticu
Jeste li uhvatili pocinitelje vandalskog devastiranja partizanskog groblja? Ne trebaju vam kamere da se to odradi. A sad ih stavljati i na sruseno part. groblje je bas ofirno. Ono.. koji ce vam sad kamere tamo. Samo zamazivanje ociju.
unisteno je kasno vam je sada
Totalitarizam, Orwell je bio u pravu
I velite, implantiraće se?
Ovaj mostar je katastrofa, pravi fasisticki grad
ih sad se ne mogu tu obradjivati partizanke
Napokon
Kako će sad “bojovnici” s fasistickog HB foruma napadati mrtve partizane?
Sve dok postoje nacionalističke stranke ovdje nema sreće ni napretka.
Postavljeno je 30 kamera koje su kostale 30.000.000 hahaha.. ukazala se sansa da se malo zaradi.. sad ce Fadil nabavit i respiratore za rahmetli partizane.. mozda neki ozivi i progovori ko je razbio spomenike jer samo kad on progovori znat ce se. A po nasoj istrazi nikad
Još malo pa prvenstvo u Kataru. Vrlo zanimljivo, prvi put cemo gledati u zimskom ambijentu jedno svjetsko ! Fantastish ! Taman u dosadnoj zimi.