Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sreca nisu najavljene poplave... Al neka, to nam je kad imamo pamcenje ko zlatne ribice. Brinemo se samo trenutnim stvarima a cim prodje zaboravimo.Tako se nakon poplava rijetko gdje radi na zastiti od slicnih scenarija. Evo najsvjeziji primjer koliko smo zabooavni a ima veze s vodom - u kojim flasiranim vodama je proanadjena bakterija?
Legitimna bujica.
Čekaj malo, nije li Čović preusmjerio ovu rijeku kada je pravio svoj ranč? Znam da je jedna novinarka, ne znam je li ova doživila gotovo linč od strane legitimnih nakon objave teksta: https://www.slobodnaevropa.org/a/zbog-luksuzne-vile-porodice-covic-preusmjerena-rijeka/24818609.html
to je namjerno
'Oće li biti legitimnih rvatina u Gabeli, Metkoviću, Pločama...?
da nije Čovićev ranč poplavio...? a ne, on je izmjesto rijeku dalje od svog ranča...
Je li stožernik ugrožen
Da nam Radobolja Čovića (NE)odnese!?
Pa kad su torle kod dogradnje kuće pregradile tok. Kod njih se i izliva.
Je li UZP-ovca Čoviča hacijenda poplavila?Dabogda je voda odnijela,i njega s njom
jeli coviceva vikendica u zivotu?
Zasto neko ne razvali ovu "klapnu " pa da voda ide svojim tokom??
Ode hacijenda od komunjarskog 'Rvatine :D
usidrio je on nju dobro sipovi idu skoro do zemljine jezgre
Svi se sjete cistiti korita, kad su velike kise... Skoro svake druge godine se ovo desava...