Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nip je medijski napumpan hdz isprdak
NiP je projekat ambasada za apartheid nad Bošnjacima. SDA i DF moraju izvesti narod na ulice. Kukavičluk samo ohrabruje ovo nasilje.
Bošnjaci se još uvijek zanose s time ko hoće ili konjice činiti vlast. Vlast u FBiH je mnogo manje bitna od jučerašnje rasističke i neustavne odluke okupiranog Ustavnog Suda. Apartheidisti su zauzeli sudstvo i sljedeći na udaru su lideri SDA pa onda DFa. Naravno, izgovor će biti korupcija invalidne izmišljotine koje će izdajnička trojka širiti. Bošnjaci moraju početi sa odbranom jer ovo je sad već apartheid.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
sve je ovo konjakovicevo maslo umislio se da moze biti bosnjacki lider preveslo sdp imace vremena da to shvate ulizice
Poglavnik i 8 poslušnih patuljaka.
Pjenite SDA botovi, Rdjobradi i SDA idu zauvijek na smetlište historije, a neki ce bogami i u zatvor. Živjela BiH! Smrt fašističkoj SDA - sloboda narodu!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Opet IZDAJNICI idu Čoviću na noge 🤮🤮🤮 A General Lendo predstavnik Bošnjaka kaže NJET 😆😆😆
8 jadnika
NIP ,= sekta!
Država prodana u bescijenje, danas na tezgi Federacija BiH, sutra ko zna, bravo Osmorka, ovako brz proces disolucije BiH historija nije zapamtila
Država prodana u bescijenje, danas na tezgi Federacija BiH, sutra ko zna, bravo Osmorka, ovako brz proces disolucije BiH historija nije zapamtila
Prave vladu, a Lendo ne da potpis i svi se mahniti prave oko elementqrne stvari - kako protokolarnu funkciju (pot)predsjednika FBiH vratiti nazad u njene Ustacom definirane nadležnosti, jer njegova nadležnost nije da odbija dati potpis za mandatara Vlade koji ima potrebne potpise za većinu u PFBiH! Ali svi se prave mahniti jer ako bi se to konačno riješilo HDZ idući put ne bi mogao blokirati entitet novih 8 godina!
Predsjednik FBiH je protokolarna funkcija. On daje mandat u strogo definisanim uslovima. Dakle, provjeri se validnost garancija da neko ima većinu prike davanja mandata, a pored toga se izvrše ostale protokolarne provjere vezano za Zakonom propisanu proceduru i moguće pravne zabrane. Ovdje doslovno (pot)predsjednik odbija da radi svoj posao i nema mehanizma ili (političke) volje da se isti sankcioniše. Na sličan način M.Čavara je odbijao potpisati imenovanje novih ministara ili sudaca!
Zar nije bilo lakše Čoviću doci u Sarajevo nego njih OSMORICA idu njemu pod noge?!…
Oni nizi su vazda isli kod onih visih :) ako mislis da je iko od njih na ravni sa Čovićem varas se ;)
zasto niko nije ocekivao dblokadu od OHR-a dok su doDick i rvatina blokirali sve u drzavi
Nadam se da je ovo novo, svježe poglavlje naše BiH.
Kad citam ove komentare, Bosnjaci su davno Bosnu podijelili. Mostar vide kao hrvatski grad i svaki dogovor s jednim od predstavnika konstutivnih naroda je izdaja. O kakvoj drzavi mi sanjamo? Ovo je rezultat 30 godina pranja mozga bez omeksivaca
Za osmopetokolonaše je HDZ građanska stranka.
Ovo je sve kriminalna organizacija. Mjesecima trose pare i vozikaju se okolo i Primaju ogromne plate a ne rade niti idu na posao. Sve smjenuti i traziti odgovornost.
Danas ko da gledam stožernika i štovatelja uzp-ea..na konferenciji za štampu (tisak) ; ..odlučili smo sve staviti na papir , i vlada F će biti.. , ja se osobno nadam već koncem idućeg tjedna , tj. 1 aprila ,.. a najkasnije do 6 ..., početka ožujka , tj poslije blagdana , a prije ljetne stanke , ...itd itd ..Ublehaš par-exelanss..Sam sebe lažee..!
U povratku Komandant Lendo vas ceka na Ivan planini.Ima neke vijesti za vas.
Dragan dominira, respekt👍👍