Komentari (159)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ove današnje političare hurce palce molimo boga da nestanu dok Tita nikad zaboraviti nećemo
RaspjevaneMeraklije realno veliko djelo za tebe je pakšu iz kojeg viriš
RaspjevaneMeraklije Super je to samo imaš jednu veliku razliku, Tito kad je utvrdio granice 45 krenuo je obnovu zemlje, Alija kad je dobio granice 95 krenuli su sa združeno sa par familija u pljač.. naro.. (dopuni gdje su tačkice)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
najveci fasisti su antifasisti
Malo pročitajte razlike izmedju totalitarizma i fasizma. Skoro pa da ih nema. Totalitarizam je samo mrvicu civiliziranija verzija fasizma.
Dzemal Bijedić je primjer pravog antifašiste. Ali takvi su bili rijetki, skoro da ih je i bilo
HRS se igraju sa svojim životima??? 1945 godina i sve poslije nje su bile ništa šrema onome šta vas , fašisti, čeka u bbudućnosti. Ćelo pazo se!
Titova ulica se treba zvati ulica Dzemala Bijedica
ti bbi da malo zavadiš narod. Ne! I jedan i drugi da imaju svoju ulicu. Isto kao u Sarajevu. Na kraju krajeva u Mostaru isti je odnos stanovništva. Fifti - fifti!
Koliko je valjo i nije valjao. Ukinuo ti jezik, ukunuo ti mogucnost izjasnjavanja po nacionalnosti . Administraciju ti odveo u BG i ZG , jedino sta je sacuvao je teritorijalni integritet.
Još jedan nepismeni glupan??? Bosnom tada nije upravljao ni BG ni ZG, već ljudi koji su sebe 90% nazivali sebe Bosancima.
Nakon više od 32 godine vladavine mentalno i materijalno zaostalih nacionalista i njihovih zaostalih, ali bogatih čobana, BiH je druga najzaostalija i najsiromašnija država Evrope! Pametnom dosta! Mada je većina pametnih pobjegla sa Balkana još kad je Tita prvi put zabolila noga!
Mogu samo pokušati promijeniti Titovu ulicu! Tito je za razliku od njihovih nacionalističkih i umno zaostalih vođa, radio na zbližavanju ljudi, a ne na izazivanju rata i širenju mržnje na nacionalnoj i vjerskoj osnovi! Vaše nacionalne vođe su samo vama bitni, ali će završiti na smetljištu svjetske istorije!
Radio , jeste . Nisi smio biti bosanac(bosnjak) vec musliman, nisi smio uciti bosanski , vec srbskohrvatski
NA NOGE KAD POMENETE TITA !! Poganci jedni .... ni djeci ni bilo kome od njegovih nista nije ostalo ... Sve sto je radio radio je za DRZAVU ...KO OD VAS MOZE RECI DA RADI ZA DRZAVU !!!! Ko LOPOVI,LICEMJERI i PREFRGANCI jedni .....JADOVI jadni nazalost nemam adekvatne UVRIJEDLJIVOG EPITETA ZA VAS ....FUJ
Nemam problem da se ulica i dalje zove Titova, ali mislim da bi za buduće generacije bilo najpovoljnije da sve ulice u Mostaru dobiju po mostarskim velikanima (npr. Ulica Himze Polovine), koji se ne vežu za neku ideologiju ili npr. nazvat je samo Mostarska ulica.
Partizansko groblje srušili, ustaše na ulice stavili, ostala još Titova da se ukine pa da budu sretni. Al sjetiće se onda da im ni stari most ne godi i .....
Tita samo jugobalijaši brane,koji im je zabranjivao bosanstvo i bosanski jezik...možda bi jugobalijaši i danas radije učili srpskohrvatski jezik i bili multi-kulti
nazovite je ulica Bogica Bogicevica jer bi da njega ne bi to bila ulica ulica Milutina Kukanjca...jest bio rat ali osta Hercegovina Bosna i Hercegovina.
Zlotvor Tito je zabranjivao bosanstvo i bosanski jezik,nametao srpskohrvatski jezik,nije Bosna srpskohrvatska,nego bosanska sva!
Pa vidis da je bio u pravu. Kad pustis nikad poganijeg naroda, jos radi vas dosla je 1000 puta gore.
Potomci osmanlija i ustasha bi radije da ulice nose nazive po efendijama i kardinalima, koji prodaju maglu i otvoreno šire mržnju među ljudima!
Pa izmisljena prica za sirotinju.
Ove sabnorce treba protjerati u rusiju ili Kinu.
Ye bale vas ulice i nazivi ulica, stavi brojeve samo sta se ima ista po ikome zvati vise
Dok je Covic na celu HDZ-a ta se ulica nece mjenjat, da se htio mjenjat naziv Titove ulice od strane HDZ-a onda bi se mjenjala u paketu kad se mjenjala Francetica, Bobanova, Budakova.... Ovako ko fol su za promjenu a zna da se nece promjeniti. Za Kordica i Covicu je Tito BOG.