Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Most nije uspio u Hrvatskoj, zasto bi uspio ovdje?
Ovdje gdje ima daleko vise lesinara, a manje plijena nego u Hr.
...smirilo da građanskom. totalno odsustvo svijesti o realnosti.
Jadan si ti Amire svojim postupcima razjedinjuješ Bošnjački korpus koji je i ovako obezglavljen ,nedaš mu da se ujedini ,da ti se slučajno nebi učlanili manjinski narodi.
niko ne bi bio sretniji od mene da građanski koncept napokon zaživi te vam stoga sve najbolje želim, ali iskren da budem ne smatram da je naše društvo još na tom nivou.
Treba sve satrati navionaliste, mržnju međusobno zabraniti, došle kao sandže i arape koje kvare naše društvo deportovati i ovu zemlju ponovo izgraditi! Smrt ekstremizmu, vehabizmu, nacionalizmu sloboda narodu!
@RobertoCarlos vecina ih bila u drugim politickim udruzenjima...potrosni materijal.
Vala neka ste, malo imamo političkih stranaka, partija i pokreta. U današnje vrijeme poslije obrazovanja, punoljetna omladina se odmah prijavljuje u stranke ili na audicije za pjevače i pjevaljke. Zahod od države.
U Bosni treba da se organizuje narod, a ne novi politicki pokreti!
Narod je skupina ovaca i te ovce trebaju vodice, ljude s vizijama, koji nekad biraju teze i duze staze.
@Zvijezda. Problem je sistem. Ja sam siguran da ima i postenog svijeta medju njima....ali im sistem ne dozvoljava da dodju do izrazaja. A ko moze promijeniti sistem....narod, tacno- svakako, taj narod treba tog pastira, to se podrazumjeva!