Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Krivosavni teroristi tzv srbi su imali dva referenduma prije ovog "Alijinog" gdje su proglašavali da je čitava BIH samo "srpska", odbacili sve planove koji su pred njih stavljeni, čak su i odluke ZAVNOBIH-A proglasili neustavnim na skupštini terorističke paratvorevine tzv Rs. Ukratko, genocidno teroristička stoka koja je raspisivala referendume, i proglašavala "srpske države", a napadala tamo gdje nije bilo odbrane, i onda kmečala na Božiće kada im se desi protuofanziva.
Komunizam i berlinski zid su pali prije 30 godina a mi nazivamo istočno Sarajevo zapadni Mostar to je samo znak da smo mi s**** sitnog zuba i da uvijek kasnimo za ostatkom Evrope
Kad se u Mostaru kultura oslobodi od SDA tek cemo on moci govoriti o kulturi. To sto SDA radi u Mostaru vezujuci kulturu i dogadjaje u gradu uz svoju stranku je barbarizam. Ejjj ljudi shvatite da je 2021 i kultura treba da je stranacki revir! Treba sto prije izvjestitii visokog predstavnika i sve ambasade da ovo zaustave ovo stranacko maltretiranje kulture prestane cim prije.
Kakav centar za kulturu!?? Jel to gdje je sjediste SDA. Kakva je to onda kultura pitam se
Ovaj kreten Pandur, gleda a ne zna ni sta pise xdd
Sta rade bre ovi Hrvati, ako ovako nastave necemo vise podrzavati Hrvatsku Republiku Herceg Bosnu, sto ne demontiraju ovo? Covicu?
Ako nisi znao Mostar je podijeljen grad
Mostar je hrvatski stolni grad, dok se nasa braca hercegovci ne vrate u srpski korpus... jer hrvati su mlaki, metiljavi nikakvi, u poredjenju sa dinarskom genitkom. 2 miliona Sumadinaca vuku poreklo sa krsa, hercegovackog i crnogorskog
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
i danas kad državu opet svoju imamo,nisu nam problem osudjenici za genocid i uzp,za njih znamo,nego petokolonaški elementi unutar naših redova.eto Mostar ko bi podržo irmu i bošku da su rekle bit cemo suzdržane tj. podržat ćemo hdz. Imal ta irma obraza proći starim gradom?
Mora da je Irma,zajedno sa Boskom,pronosala ljiljane zapadnim Mostarom.
BiH je napredovala u Jugoslaviji jer nije bilo bitno ko je ko svi su bili Bosanci..nezavisnost je donjela rat, bijedu, mržnju, siromaštvo
Ko je bolan napredovao, bio si musliman sa malim "m". Poslovođa nidi mogao biti!!
Nezavisnost je donijela rat čuj?..ja mislio velika srbija . Nisam ja išao u Čačak, Kraljevo i Beograd da ratujem. Dolazili su oni, sa autobusima potpomognuti JNA.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Htjeli su da nestanemo, da nam zatru svaki trag, opstali smo i trn smo im u oku, svaki dan. Tako će ostati do kraja svijeta. Bosne je bilo i biće!!
Djecu su ubijali, starce, nemoćne. Žene silovali, lomača pravili.Parcijalne i tercijalne grobnice, logori na svakom koraku entiteta rs. Ne zaboravi Bošnjače!!
Za to vrijeme u Lukavcu, na teritoriji FBiH opstinska vlast podize spomenik srpskim borcima. Vjerovali ili ne.