Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesam li jedini kojeg ovo ne podsjeca na stari most
onda nisi bio u mostaru
Ja gledam jel pasarela ili Stari most? 🤔
Nije ih sramota praviti ovoliku festu uz vatromet, za sta, za jedan obični parkic koji nema nikakog značaja. Mene bi kao insana bilo stamota stajati na licu mjesta i praciti ovoliku pombu i usput praviti nekog budalom, izuzev ovce kojima je ovo top vijest...
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦SVJETSKI A NAŠE SVAKA ČAST MOSTARCI🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦
⚜️⚜️⚜️BOŠNJACI NIKAD JAČI U ZADNJIH 555 GODINA⚜️⚜️⚜️
Rek’o bi covjek da je otvoren zbog izbora, ovakav nedovrsen... ali u Mostaru nema izbora :/
balije Mostara Hrvati vam prave skole fontane gluposti sve sem stambenih objekata u Mostaru! na zemljistu preko puta treba da se izgradi naselje poput Alipasina Polja. nikad balija do pameti
Ako je projektant rekao da podsjeća na Stari most, ne mora značiti da to tako i jest - jer nije. OK da su napravili, ali je li treba svečanost za ovo? Yebote više dokle!?
Sve otvoriše pred izbore , polahko ostavite nesto.i za kasnije
Hoce li iduce godine organizovati tradicionalne skokove sa pasarele? 😄😄😄
Dok se voziš, otpadnu točkovi. Toliko o završenom poslu.
Ubila se za Pasarela Cliff Diving
Za iduće izbore završit te 4 trake što planirate. Čekali da otvore godinu dana i to još uvijek nije gotovo. Samo se u nas otvaraju nezavrseni objekti. Tuga jad i čemer.
treba dići kakav zaštitni zidoko ovoga kako uzpovci i prakljovaši ne bi uzeli za metu svojim topništvom
bravo bej ha idioti, samo gradite.
Kako ce se gayevi ovdje karindjati