Komentari (763)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smijesni ovi rvati..
Vidis koji ste vi bosnjaci konji... Ljudi rade na tome.Jedno jutro kada osvane HB nemoj da budete popisani !!!
@BosanskiKraljTvrtko mi smo hrvati svih vjera, hrvati katolici i hrvati muslimani.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Na osnovu čega? Čime? Agresijom? :))) Dokazan udruženi zločinački poduhvat: Prliću i ostalima 111 godina zatvora. Za svih šest osuđenika dokazano je učešće u udruženom zločinačkom poduhvatu na čijem čelu je bio tadašnji predsjednik Republike Hrvatske Franjo Tuđman.
Samo naprijed" tisućvjekovna " Herceg-Bosno..Katalonci su uz vas kao i "prije 500 godina" :-):-)
Kupujte Violetu, .amu vam redom
Realno, ko bi sa otomanskim surogatom zeleo ziveti u istoj drzavi? Podrska Hrvatima!
Policija treba pronaci ko je ovo postavio i koja firma je ovo izradila pa onda drakonski kazniti.
Viteže metni mu soli na rep
cackaju skuthori mecku u .icku....niko nije bolje prosao od njih u ratu,od sverca do otimacine a da negovorimo u miru o neplacanju pdv zajednickoj nam drzavi....njih 17 procenata a djele sve pozicije u vlasti i opet im nevalja....ma idite u 3 lijepe .icke materine gladne i bezobrazne i ""ugrozene "
VI BI DA STE RVATI E PA NE NE VI STE BOSANCI I HERCEGOVCI HAHAH SKUTORCICI, MISEVI SE DIGLI MRS U RUPE ILI POD KAMEN
Presuda šestorici zločinaca 29.11.
AHAHAHAHAHAHAHAHA!!! iz Katalonije krenuo prvi partizanski odred koji je tamanio fašiste poput bobanovih kamenjara. katalonija okupirana od strane kralja, a svako ko je zavrsio osnovnu skolu zna da je spanska kraljevina uvijek sarađivala sa fašistima i đeneralom frankom, koji je usput i pavelica sakrio. uglavnom mostarsi fasisti šalju nekakve poruke katalonskim antifasistima. BOLESNO!!
Tacno cu nazvat Kima( lidera S. Koreje), da ovo sve zavrsi sa jednom hidrogenskom, al prije toga cu otic u Njemacku, pa onda nek baca da ovu teritoriju od "religioznih" ocisti, da se mi sekularni moremo vratit i izgradit iz temelja
Herceg-Bosna nikad nije postojala i nikad neće postojati, tačka.
Hrvati su se Herceg-bosne odrekli još 1994 zarad cjelovite teritorije FBiH, pravno, teritorijalno i legitimno ne postoje. Tuđman je to uradio licno na pritisak medjunarodne zajednice. Nemaju granicu niti autonomiju kakvu ima Katalonija u Španiji a na osnovu koje bi se mogla povući linija razgraničenja. To sto postoji u glavama nekih tipova i paradrzavnim institucijama u kantonima sa hrvatskom vecinom je vec pitanje države u kojoj se ne zna ko pije a ko plaća.
@Sulejmanagic2 Tudjman pristao zbog oluje. Tad je vec isplanirana sa Milosevicem trampa Posavina vs. Krajina. Alije je pristao zbog toga sto je dobio Sarajevo i FBiH. Svako po nesto i na kraju Frankenstein.
Skutorijo lopovska nisu Katalonci pekli bebe u rerni kao vi..
Skutori traze cepa i dobice ga..
Gdje su oni smrdljivi licemjeri iz ,kako se ono zove , Hrvatska stranka BiH(cccc) da pricaju o Dodiku koji rusi BiH po nalogu Vu ica.. Ne kazem da se to ne desava, nego da treba biti posebna gnjida pa ne vidjeti nacionalizam u sopstvenim redovima, a optuzivati druge..
zar nije jasno ako se Dodik odvoji onda ce i Herceg Bosna