Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Heroj RBiH Nek ti je laka zemlja bosanska !
Čovječe on je ubijen od strane HVO-a jer nije htio nikakve podjele BiH. Al tebi ništa nije dovoljan dokaz dok ga ne vidiš svega u bijelom, jel tako? Pusti šupljinu simbola, to je eto takva fora bila za grb, boju i sve, - bitan je sadržaj, a poslušaj i pogledaj šta je lik govorio i za što se borio. Eto..
.......šteta za kraljevića.......čovjek koji je uvidio u onom trenutku da hrvati i bošnjaci imaju zajedničkog neprijatelja sa kojim se jedino zajednički mogu obračunati...........i bio je u pravu, a promašaje smo skupo platili i jedni i drugi............
dormeo
@king ne vjerujem da ti sam vjerujes u to sto pricas. pogledaj proglas blaza kraljevica protiv bobana i karadzica. normalno ni tada neces to prihvatit iako ces bit svjestan istine jer prihvatit istinu bi znacila da je na BiH izvrsena agresija i od strane Republike Hrvatske a ti to pokusavas opravdat.
Pošten čovjek, čiji je jedini grijeh bio što je mislio drugačije... ustaška ornamentika (koji ne odobravam) u datim trenucima bila je znak otpora prema četnicima, a nikako mržnje....moje mišljenje....ne morate se složiti....PEACE
Sve do jedan hrvat se borio da BiH bude rvacka, da se sruše sve džamije i da i Bošnjaci i srbi budu rvati......................ali nije prošlo................imaju do Šantićeve i nek ih tamo fratar guzi kako god hoće
nevjerovatan je ovaj fanatizam bobanovih fasista koji na pomen blaza kraljevica odmah dobiju proljev i koriste svaku priliku da ga popljuju i ogade bosnjacima pricom da je bio ustasa. medjutim bosnjake ne interesuje necije uvjerenje o drugom svjetskom ratu nego postupci u prethodbom a kraljevic je bio dokaz koji se usprotivio podjeli bosne koja je dogovorena od strane tudjmana i milosevica a potom bobana i karadzica. to je jedini razlog zasto ga ovi hercegovacki HVO supci pljuju.
Bitno je da je ustasko go.v.no mrtvo...
http://youtu.be/RYMnHytQNxM Gledam ovaj dokumentarac i ima jedna pjesma na 11:53!!!!! Ne možeš je naći nigdje! Ne da HDZ da se sluša!!! Ako je tko ima nek je stavi na Yuo Tube u inat dušmanima! Živjet ćeš vječno Generale i živjet će vječno tvoja BiH-a!
Blaži svaka čast a ovaj šljam što su okuplja nabijem na tvrd.
Za one koji ne znaju, radi se o čovjeku koji je stvorio čuveni logor "Dretelj". A kako je on u međuvremenu postao "pravednik" i "borac za ptavu stvar", e to ...
Iako je bio ljudina i veliki borac za hrvatski narod, naši kordićevci ga ne vole jer nije ubijao bošnjačke civile i bebe. Oni više poštuju Mladića nego njega.
.....lupaš gluposti ili samo provociraš............
Ne provociram, pa evo i njegovi suborci Hrvati kažu da ga je ubio Tuta i vrh tadašnje HRHB, a znamo ko je tada podržavao HRHB i ko je sad podržava. To se naravno ne odnosi na sve Hrvate u BiH.
Ljiljan .
hos je imao ustaska obiljezja ali nisu se ponasali kao ustase.ponasali su se kao branioci bh.u svom sastavu su imali bosnjake i hrvate koji su imali jedan cilj a to je odbrana bih.
Eto ljudovi moji,Lil objasnio :)
a i stavljali su i ljiljane medju svoja obiljezja
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Respekt za gospodina Kraljevica. Mi bosnjaci ovo necemo i ne smijemo nikada zaboraviti da ipak u ovoj zemlji ima casnih ljudi kojima je tek u drugom planu religija, i sve druge razlike koje politicari vjesto koriste da nam zivot zagorcaju.
ubila ga hdz politika jer nije bio lopov ni zlocinac
Ubili ga HDZ l SDS jer je bio protiv njihove politike.SLAVA MU.
Neka ti je vjecni rahmet generale!
Ubili ga nasi Hrvati, nema goreg naroda na Balkanu RIP Blaže !