Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto niste napisali notornu cinjenicu da su ih ubili vojnici HVO-a ?
Kad ti becki konjusari pricaju o Evropi i pravdi, smijesno.
Pokoj im dusi licno sam ih gledao kao djecak pokrivene casafom kad je pala granata hvo-a. RIP talijani su se pokazali kao najveci humanitaci toko rata u Mostaru.
Zlocinacki HVO iz Hercegovine.Leglo kriminala,gdje su bili bogovi Tuta i Andabak.Licno se uvjerio,u Herceg-Bosanski Far-West gdje nikakvi zakoni ni vlast nije postojala.Sve izgradjeno na kriminalu,a naci auto koje nije ukradeno,je bilo kao da nabasas na Sveti Gral.
Na bosanskom tekstu je nesto izbrisano na ploci, a pise januar, znaci zna se i ko ih je ubio, tj. ko je postavljao plocu.
dokazuješ da si nepismen, hahahah. Ako pogledaš tekst na talijanskom skontat ćeš šta piše a to je "brato-ubilačkom", i dodaj tome da su ovi ljudi bili na linijama i snimali sve, tj izlagali su se pogibelji, de ti meni sad rec ko ubi djevojčice na vjeronauku kod katedrale, kad je pala granata Armije BiH. Dali je katedrala u Mostaru bila vojni cilj?.
Ko li je ih ubio... i da li iko od gospoda HVO- odgovarao za ovaj zlocin.
dali iko iz Armije BiH zna ko ubi dvije djevojčice kod katedrale kad su bile na vjeronauku?, dali je iko odgovarao za taj zločin. idi sad fino na skup SDA i tamo tekbiraj kani se rata jer si se vjerovatno izlego prije 3 mjeseca.