{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


U Mostaru ne dolaze u obzir nikakve podjele

S
19.4.2012. u 17:54
6
16
U Mostaru ne dolaze u obzir nikakve podjele
6
U Mostaru ne dolaze u obzir nikakve podjele
Mostar
Narodna stranka jedinstvene su u stavu da u Mostaru ne dolaze u obzir nikakve podjele i da taj grad još nije dovoljno politički sazreo za neke velike promjene kada je riječ o izbornom zakonu i izmjenama Statuta.
"U Mostaru se prvo moraju stvoriti pretpostavke za stabilan i ekonomski prosperitetan grad, jer bez dobrog Mostara ne može biti ni dobre BiH", zaključeno je na današnjem sastanku predstavnika gradskih odbora Narodne stranke "Radom za boljitak" i SDP-a u Mostaru.

Sastanak o provođenju Odluke Ustavnog suda BiH u vezi sa izmjenama Statuta grada Mostara i o aktuelnoj političkoj situaciji u ovom gradu simbolično je započeo u 12:05 da bi se ukazalo na činjenicu da je davno istekao rok za donošenje konkretnih političkih promjena u gradu Mostaru.

Obje političe stranke saglasne su da se lokalni izbori u Mostaru trebaju održati, i pozvali sve političke opcije koje participiraju u Vijeću grada Mostara na konzenzus u korist građana koji su ih izabrali, saopšteno je iz Narodne stranke "Radom za boljitak".

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Da li je opravdan zahtjev za povećanje akciza na gorivo kako bi se ubrzala izgradnja autoputa?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: