{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


U Mostaru ne dolaze u obzir nikakve podjele

S
19.4.2012. u 17:54
6
16
U Mostaru ne dolaze u obzir nikakve podjele
6
U Mostaru ne dolaze u obzir nikakve podjele
Mostar
Narodna stranka jedinstvene su u stavu da u Mostaru ne dolaze u obzir nikakve podjele i da taj grad još nije dovoljno politički sazreo za neke velike promjene kada je riječ o izbornom zakonu i izmjenama Statuta.
"U Mostaru se prvo moraju stvoriti pretpostavke za stabilan i ekonomski prosperitetan grad, jer bez dobrog Mostara ne može biti ni dobre BiH", zaključeno je na današnjem sastanku predstavnika gradskih odbora Narodne stranke "Radom za boljitak" i SDP-a u Mostaru.

Sastanak o provođenju Odluke Ustavnog suda BiH u vezi sa izmjenama Statuta grada Mostara i o aktuelnoj političkoj situaciji u ovom gradu simbolično je započeo u 12:05 da bi se ukazalo na činjenicu da je davno istekao rok za donošenje konkretnih političkih promjena u gradu Mostaru.

Obje političe stranke saglasne su da se lokalni izbori u Mostaru trebaju održati, i pozvali sve političke opcije koje participiraju u Vijeću grada Mostara na konzenzus u korist građana koji su ih izabrali, saopšteno je iz Narodne stranke "Radom za boljitak".

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: