Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo nigdje nema da je predsjednik jedne drzave ujedno i drzavljanin neke druge.. Ovo samo kod nas..
vise od pola Mostara i doslovno cijeli Siroki imaju pravo da glasaju... ali to ce uradit nekolicina ,od pola milijona Hrvata u BiH samo 5.765 se prijavolo da glasa ,nisam se ni ja prijavio ,jesam kad su bili izbori za predstavnike u EU,to mi je bila FORA :) nista vise
i sta si ti sad s ovim htio reci?
Puca mi qu... sta je radio
kriminalac
Hhahahah...hrvati sve čine da dokažu kako su tek od prije 100 godina došli u BiH, zajedno sa Austrijskim okupatorom.
Samo u BiH je moguče, da član Predsjedništva BiH glasa na izborima za predsjednika neke druge države!!!!!!!!! Večega "BIZARLUKA" nisam vidio.
Izgleda, da je dosta ovih sa dvojnim državljanstvom na Klixu pa rokaju minuse :) :) :)
treba dvojna državljanstva ukinuti pogotovu političarima
odlicna ideja. pa neka se seli ko hoce, a neka ostane ko hoce
OMG! Ovo je bas bizarno. A ta bizarnost najvise dolazi do izrazaja kada ti isti nazivaju Bosnjake izdajnicima i slicno.
Pazi sta pise na tabli DIno :D
....predsjednik(tačnije član predsjedništva) jedne države, glasa za predsjednika druge države da mu bude predsjednik?! ojhaaa đikonja:))))
Apsurdistan!
Neboj se otvorenog neprijatelja a otvoreni su cetnici uvjek se boj podmuklog kera ato su Covic i mnogi u BiH znamo mi sta su Ustase radile po BiH od Ahmica pa do rusenje starog mosta u srcima i dusi sam vas ukuco kao neprijatelje do sudnjeg dana .
e vidis Tomislave, to za Bihac i oslobadjanje BiH nije istina! HV jest ratovao u Bosni, ali protiv Armije BiH, zajedno sa Srbima koji su klali po Vukovaru. Drugo, vise od pola Bosnjaka u tim hotelima su bili katolici, a nekolicina i muslimana, al bez obzira, to su sve Bosnjaci a i naplatili ste vi to dobro od turske i irana za te vase hotele buraz.
tomislav Znaš ti onu a ona važi za Bolešnjake ? Hrani psa da te na kraju ujede. Nadam se da su danas Hrvati mnooooogo pametniji što se tiče Bolešnjaka .
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Dragan Čović Gnjida, hercegovački diplaš moj.
koja nepravda
Allah kaze ono sto njihovi jezici govore je nista sto njihove duse kriju.Vjernici su milostivi prema vjernicima a ljuti prema nevjernicima ..Istinu je reko moj Gospodar znam ja sta o meni misli Dragan Jovo i ostli Allah mi je davno reko o njima a mnogi nek misle da im ovaj i drugi zele dobro pa kad budu opet majke u suzama nek se nepitaju zasto dalko si od Allaha i od Allahovog govora pa ti nevjernik postane sudrug pa ti Allah posalje kaznu da te ubije ..Eto zasto kao sto kaze Gospodar Svjetova ko okrene glavu od Allahovog govora tesko ce zivjet ..
Trebamo i mi Bošnjaci tražiti da možemo da glasamo za izbore u Turskoj.