Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Predivne slike iz Međugorja! Nitko ne može zaustaviti pozitivu iz Međugorja i hodočasnike iz cijelog svijeta koji po tu pozitivu dolaze.
Međugorje je oaza mira, dobra, zajedništva i sigurnosti, a sama molitva u tom mjestu za mnoge predstavlja hranu za dušu i tijelo. Unutarnji spokoj koji mnogi pronalaze i osjete u Međugorju popularizira to mjesto zadnjih 40 godina. Hodočasnici samo crpe sreću i ljubav iz Međugorja te sa tom energijom pozitive pobjeđuju sve one koji dezavuiraju fenomen Međugorja.
Svatko svoj nekakav unutarnji mir nalazi u nečemu. Hodočasnici koji pohode Međugorje pronalaze svoj mir i sreću u molitvi Gospi dok npr. mnogi zluradi komentatori koji posjećuju mainstream portale svoj mir pronalaze u ovakvim člancima preko kojih potpaljuju zavist, mržnju i crnilo što zapravo i nije zdravo jer pronalaženje mira velikim dozama negative u virtuali znači veliku frustriranost i nesreću po te osobe u realnom svakodnevnom životu. Pozdrav svim dobrim ljudima.
I ljudi su na mjesecu bili
Hologram sad mozes sam u kuci napraviti.Odes na jutube i odgledas,potom pravis ukazanja na nebu,zgradi,u sobi itd.Biras likove po zelji.Aj zdra'o...
Na ovakvim tekstovima najviše komunjara i ateista.... Meni ne pada na pamet da pljujem po lenjinu i Karl marksu jer me se to apsolutno ne tiče
I ove dokaza da je hercegovačka vutra nabolja
Jel se ukazao fiskalni račun zna li se sta?
Svim tim koji misle doći , obavezno zabraniti dolazak zbog HDZ a. Šupci ne daju Saudicima da dođu bez viza.
Treba li vjernicima iz citavog svijeta viza i PCR test 😉
Kako jedna laz moze da se pretvori u 40-godisnji vjerski turizam!
Milja maraka
Slika broj 9 poredali se u sofe uskoro klanjanje..
dokaz da ljudima mozes prodati bilo kakvu ublehu, laz, fantaziju. Go Semire, guli ih. Vraceve u bolnice, hodze i popove na sveucilista!
I nama je Fadil obeco da ce nam se ukazati ove godinr
Reci: "On je Allah - Jedan! Allah je Utočište svakom! Nije rodio i rođen nije, i niko Mu ravan nije!"
Sa njima stiže i Delta korona