Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj Turković je baš idiot...čovjek okrene grb Kantona Sarajevo naopako napravi štetu od milion km i onada se još hvali projektom...užas...😂😂😂
Sve je to smisljeno!
jedini idiot-i ste vi g-dine i svi oni koji su vam dali lajk svojom naivnoscu.. zasto? odgovor je u linku koji sam ostavio ispod.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nemoj samo da bude kao sa mjenjacnicama. Kada su ukinuli koristenje eura, u gradu Sarajevu bilo samo dvije-tri mjenjacnice, i to koje rade do 16.00 sati. Tako je cini mi se i s ovim karticama. Koliko sam cuo, domovi zdravlja jos uvijek nemaju elektronske citace kartica, tako da gradjani karticom jos uvijek mogu samo strugati led sa autostakala. A do citaca kartica, ko ziv, ko mrtav.
Nova svakako ne vazi bez stare, to ti kazu kad preuzimas knjizicu
Kako Dino zataška šta hoće....Ne da Dino i Sebija Turkovića sve dok ih slijepo sluša. A šta bi on inače, onako inventivan i "stručnjak"???
Dzaba im sve vraca, se za direktora hadzija Faris Gavrankapetanovic
Da li je tacno sa je Samir Turkovic po nalogu Amira Zukica i Dine Konakovica zaposlio u ZZO ženu Amela Mekica zastupnika u skupstini koji je odmah nakon toga prešao u ,,nezavisne" i osigurao vecinu u skupstini .Krivicno djelo ,,trgovina uticajem" sta radi tuzilastvo i istrazivacko novinarstvo ???
DINO KONAKOVIC STALNO ZATASKAVA GRESKE, PEOPUSTE, ZLOUPOTREBE I MILIONSKI KRIMINAL SAMIRA TURKOVICA! ZAŠTO???
iz tvoga izlaganja reko bih da si nepismen, da je za tebe neko i ovaj komentar otkucao. da si pratio vijesti i portale, da si pratio zvanicnu stranicu zavoda saznao bi pravu istinu. vidi ovako, taj sto ti je komentar kucao neka ti glasno procita moj komentar gore.
Samir Turkovid direktor ZZO je kriminalac koji je KUPIO poziciju! Zato ga Konakovic ne smije dirnuti i stalno ga brani tako ofirno!!! Pa to cijeli grad zna i priča.
Jel ovo vazi samo za penzionere ili i za ostale .Ja jednom bio i pitao rekli mi za penzionere (to je bilo prosle godine)
Noorod zna, ako i drugi put neuspje ima i troci, haj ja...
Hoće li zdravstvo i narod BiH čipovati? Danas novčanik pun i debeo, rekao bi ovaj pun ko' brod, a ono ni markice u njemu, sve same kartice
MErlina krenulo ove godine baš pravo. Nije dobio 500 000 KM što je tražio od imenjaka pa je pao džentlmenski dogovor: 250 000 za novu godu a šetoprilska nagrada za zasluge !
http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/46891/malo_car_malo_sluga_dino_merlin_medju_kandidatima_za_sestoaprilsku_nagradu.html
Jos jedan dokaz da je sve smisljeno da jos jednom plate izradu knjižica i pronađu se tu😂 o moj boze!
Hocemo ostavku kantonalne ministrice zdravstva
i Premijera Konakivica zajedno svi i Ana Babic!
Nesavjestan rad u službi direktora, krivićno djelo iz krivičnog zakona FBiH. Šteta KS milion i po KM. Direktor nije uhapšen jer je dao za svoj angažman pare sekretaru stranke SDA, kapnulo je nešto i DIni iz Rogatice. Dalida hajmo HAPSI ! Šta se čekja, odobrenje SDA ???
Ako opet ne budu nesto zabrljali, pa ponovo platiti stampanje na teret poreznih obveznika