Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislite kanton10?
Dobro su skontali ovaj fazon da Korona napada tek poslije 23:00. Ja se ne bojim za nas sa ovakvim stručnjacima koji nas vode.
Ne karikiraj bezveze, logika je jednostavna, manja je sansa da ce idioti nalit bidon na remenima i onda poceti slinit, povracat, teturat, dok ce ih oni sto su se manje nalili teglit okolo. Nije isto nalijevas li se tri sata ili do ujutro. Kad je glava nlivena onda nema fizicke distance. Plus, bit ce manje prometnih jer svakog ljeta imamo pokolj na cestama.
@AndjaTG logika ti je čista 0. Vama čovjek da kaže da grakanje pomaže protiv korone svi biste grakali dok vam ti isti ne kažu da prestanete. Bez kritičkog stava, smuljeni, povodljivi, lijeni, potkupljivi. I vaš glas vrijedi kao moj.
Zašto u svim kantonima ne idu iste mjere? Nismo Amerika da biudaljenost uticala na mjere.
Zasto bi isle iste mjere ako situacija nije ista. Do sad su svi naucili na greskama i svi preporucuju ciljane i lokalno prilagodjene mjere da se manje steti privredi.
Na sluzbenoj stranici pise Herceg-Bosanski kanton, sto je skracenica od Hercegovine i Bosne. Onda je Sarajevski kanton, kanton 1