Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A hoce se otopiti brzo to je sigurno.Porasle temperature naglo
AKO JE KAKAV BELAJ U PITANJU NECE NAS ZAOBICI LIJEPE STVARI NAS ZAOBILAZE KODA SMO PROKLETI
možda babo pomogne
U Brckom pada kisa i ledi se na tlu kad ne ostade bez jajca
A sva ta poplava ode u Bosanski Novi i Dvor na uni.
Potrebno je uloziti potrebna sredstva za maksimalnu zastitu od naglih poplava kojih ce u buducnosti zbog promjene klime biti sve vise. A to se ne moze uraditi tako sto se sjedi na turu i glasa za nacionaliste bilo koje boje. Potrebni su radno sposobni ljudi da upravljaju nasim drustvom, a ne podobni partijski paraziti. Hvala.
ja vam obecajem 100 000 nasipa
samo to podrazumjeva i vlastite žrtve običnih građana:nema krađe struje,potkradanja firme,traženja štele i parkiranja na trotoarima.a to nije lako
Božija kazna za dezertere svoje domovine!
@NoridUskrsnuo mislis na autonomaše?
U Hr zabrana za kamione a kod nas 30 tona se vozi sa malim zastojima hehe
@bakejedetops ko zna zna još kad je službeni hehe