Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rece jednom Haris Burina "Stari, hvala ti sto si me naucio da je seljak opasniji od atomske bombe.". Nekoga stari nauci to, a nekoga da bude seljacina, papak.
Vakcinisao sam se jos prije dva mjeseca i opet cu trecom dozom ako zatreba. Antivakseri neka kmece jer uskoro nece moci ni u kafic bez potvrde o vakcinaciji 😂. Kukaju na vakcine, a cim se zakaslju placu i idu doktoru i mole se Bogu da nije korona 😂. Ajmo jace mjere za nevakcinisane, teoreticare zavjera treba zatvorit u kucu da ne sire teorije protiv nauke i medicine.
Ovo ne rade pravi seljaci nego papcine sa dna kace.. ona stoka neobrazovana, glupa, kojima je domet kako stomak napuniti sto vise.. skoro sam platio odvoz kabastog i onda kasnije pogledam papak dva kauca bacio pored kontejnera. Ovakva vnago samo po dzepu sto vise, mada su to nepopravljivi slucajevi..
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ljudi se širom svijeta bore za opstanak najkorisnijeg stvorenja na planeti a papak ih baci u kontejner.Ovo nije još nigdje zabilježeno koliko pratim medije.Papčino jedna udari se sam motikom po tintari.
Ovo je onaj sto prevrce sjeno na livadi, i to je njegov domet..
Radi li naše komunalno šta? Što oni ovakve stvari ne spriječe? Čuj da građani zivkaju i prijavljuju....
nece vam gradjani nista prijavljivati nego lijepo osnovati sistem za prevenciju sto znaci klati na kaznama, robija i inspektori koji rade svoj posao i ne mogu se kupiti.
Mrtva pcela ne ujeda.Plastika ili mrtva pcela su isto.A mogao ih je pokopati i malo kreca baciti.Lijenost je bolest.
Asocijacija: pčelar, Ilijaš idiot... znam, Mahir Dević.
Pred mojom kučom 4 kontejneraDođšo građeviniski kamioni izbasi 28 vreča šutaNapunio kontjnere do vrhaZapiso broj i pozvo EKO policijuDošli i traže moju ličnu??reko a zašto??Pa da budem svjedok u sudskom postupku??????Neka reko hvala ne damDa mi sutra baci bombu pred vrata,,To je EKO policija a imali su i vroh kamiona ime firma
Vosnje!!!!! Jeste li ludi?????????!!!
A gdje da se nosi ovakvo smeće? U normalnim državama svaki kvart uma deponiju za odlaganje kabastog otpada, kartona, metala i sl. i sasvim je normalno da se jednom sedmično ili mjesečno odveze sav otoad koji nije za kontejner. Gdje ovdje da vozim, u Smiljeviće?
Da nije rata bilo ovakve seljacine ne bi vidili grada nikad😉
bacio ostatke iz kosnice, pčele privuklo miris.
u vogosci kad bi sve ljude samljeo ne bi mogo normalnog covjeka sastavit
...svakakva stoka se naselila ovdje.
bolan pa nisi se uspio brinuti o najljepsim stvorenjima od kojih svi imaju koristi nego si bacio jer si nesposoban i nepismen da ti bilo sta uspije... najprije se posavjetuje pa procita sta pa nesto nauci a i da ne uspije nije nacin da to odlazes na takav nacin...
Stvarno nešto nije uredu sa nama, pčele koža od kurbana pa gdje je kraj ?! Baš smo peksini!
SDA-ovci po nalogu centrale unistavaju grad.