Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moje dijete ovdje neće. Kratko i jasno.
bolje da donira pare siromasnima u BiH ili u Alepo ko Dino
Cuj mu imena Abdulgafar hahahaha pravo Slavsnsko ime ili Ilirsko, dok bosnje izmisle sta su ovog puta
Brat od onog bolesnog islamiste Muhameda Velica koji je uz Elvedina Pezica glavni mislioc U bosnjaka
---- Kompleks je izgrađen nakon okončanja rata u BiH za potrebe školovanja djece šehida i poginulih boraca, međutim, kako se broj te djece iz godine u godinu smanjivao Da li je iko preuzeo odgovornost zašto je nakon rata došlo pada broja šehida i poginulih boraca ! Pa 30 miliona za izgradnju objekta je BILO OČITO PRIKUPLJENO ZA VRIJEME RATA, a za prikupljanje te sume, NAIBU REIS Spahić je 94 na TV BIH poručivao: U SVAKOJ KUĆI PO JEDAN ŠEHID. NAJMANJE !! :(((
Naravno, prva Alijina uredba nakon objave rata je bila da VJERSKI SLUŽBENICI NE MOGU SLUŽITI VOJSKU, jer se odmah postavlja pitanje ko će pravilno tumačiti Kuran ako ne daj Bože poginu ??? Dakle, mogli su samo pozivati druge da budu šehidi i djecu da budu djeca šehida i učenici ove škole, gdje bi jedan od najvažnijih predmeta bio: Upotreba pojasa sa eksplozivom , obuka za vožnju kamiona prepunim šetalištima itd itd.
Nemaš ti pojma!
te ex gulen institucija kojuje iz nasljedila? ne moguda pohvatam taj dio?
"Abdulgafar"....... WTF............
sta ti nije jasno papcino
@saraYevo.......... ime...........nikada cula........... papcino !
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
jel ovo neki regrutni centar
bice
cim je neko smraudijsko sranjje, ne smije se iskljuciti mogućnost ucenja radikalnog islama.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)