Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek se ima para printati listice za referendum. Zdravlje je ionako sporedna stvar.
ni kod nas ne cvjetaju ruze, kad udjes na tuzlansku gradinu srce te strefi a da ne pricamo o slavinovicima, horor pravi
pa stace zaboravili na taj stek ko kad kroz istoriju samo lizu rane😂😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tito dragi da ovo cujes opet bi umro..
yebo te tito HAHAHAHAHAHA
Šta im fali ? JEl što piše vata latinicom ili što nema onoga ŽIVIO STALJIN !! Pa nije iz 1946 !
Pa mentalni sklop ljudi u RS.u je iz tog vremena, .... cekaj, upravo sam skontao, puno je to nepredno za njih. Sramota Turci moji, sramota :D ... cetnici, svi mrs nazad u Tursku !
nece propast, nek ih posalju braci crnogorcima,izbse se za vlast.
Ovo samo znači jedno: da su robne rezerve ex Jugoslavije bile dostupne (a i dalje su) samo jednom narodu. A ostali koji su izdvajali sredstva za iste: nek crknu. Kao i oružje Teritorijalne odbrane dato na čuvanje armiji. Pa smo vidjeli kako armija lijepo osu po onima koji su to oružje platili ne samo novcem, nego i svojim životima.
Strateške rezerve iz perioda 1945-1992. u rukama samo jednog naroda, oružje TO u rukama istih, ušteđevina bh građana u ljubljanskoj i jugobanci, uništenje svih privrednih sistema, pljačka svega što se dalo iznijeti iz BiH u Srbiju, odbijanje tamo neke dvije pišulje da daju saglasnost da se objave rezultati popisa, za sve ovo postoje sankcije.
Treba to pokupit i odnijet kod Rik Harisona u Las Vegas u njegovu zalagaonicu. Možda i vrijedi bruku para.
Sastavili bolnicu i muzej. Korisno sa poucnim.
Eto vam Dodik, jeb'o vas on!
RS pod zaavojima, aparati preskupi.
Sta kaze baja dodo na ovo , neka on ima milione a narod ni za zavoja :-) je.bo mu referendum mamu cetnicku ...
@maleni Znam izasli smo mi svi '92 pa nas vi srpski separatisti gadjali sa brda granatama ako na to mislis , samo pazite da sada mi malo na brda ne odemo da vas gadjamo .. Niko vam taj vas referendum nece priznati niti sta mozete promjeniti samo mozete izgubiti tu genocidnu tvorevinu ... Eto nadam se da sam ti makar malo pojasnio četo !!
Zavoji iz vremena, kad su mumificirali faraone...
raji samo treba dati hljeba i obloga iz ceteres trece i svi hepiiii.
Tipično sa njih! Ionako žive u dalekoj prošlosti i e prestaju se pozivati na istu. Sve u skladu.
tuga i jad,eto sta nam pruzaju bh politicari.razmjere pljacke i bezobrazluka narod treba kazniti metcima u celo.nema suda za njih!
glasajte za dodika debili
zdravstvo je samo jedan od primjera zasto treba ici iz ove nakarade a niko ovaj problem ne shvata ozbiljno dok ne oboli. nema u tuzli vec dva mjeseca osnovnih sredstava za operacije pa operisu samo najhitnije slucajeve. nema kemotreapija, nema sredstava za alergotestove, nema sredstava za dezinfekciju pa direktor klinickog centra sam kaze da se svaki treci pacijent zarazi kod njih u bolnici....a kad ti zatreba pomoc mora komplet porodica prodati sve sto je cijeli zivot sticala jer se moras lijecit vani. foteljase boli k*ta, oni imaju budzet za svoje i lijecenje porodice, rodbinu i jarane su uhljebili u EP, telekom, ceste fbih, puteve rs.....i oni po ugovoru imaju placeno lijecenje u inostranstvu (kao i clanovi njihove porodice). zasto bi onda ulagali u lokalno zdravstvo i lijecili sirotinju? oni su im samo bitni za izbore. ovce krepite