Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...nedaj bože novog rata, raspala bi nam se vojska brže od starih kadeta na semaforu...
..e, otaj, otaj :)
Ovo je super ..... U poredjenju sa lovackim puskama iz 92! I tada nam nisu mogli nista!
bas smo mi cudne neke biljke...svi pametni za sve.... samo se sjetite majskih poplava i te iste vojske, helikoptera... pitajte roditelje ciju su djecu sa krovova spasavali....
dijete je dijete, ma cije bilo, ima pravo na zivot i pomoc
I šta je tema vježbe bila?: ''Ma ne'am pojma jarane, ovi k'o hoće da se odcijepe, a mi im k'o ne damo''
Samo je Halid falio da zapjeva Hej (pustinjska) zoro, hej zoroo... A oprema k'o za paintballa, pogotovo ovaj ultramoderni helikopter iz 1960. godine. Statistički gledano, nešto su mu veće šanse za slijetanje, nego za uzlijetanje :P :)))
Pustinjska zora cilj akcije kako se naspavati i ziv docekati zoru u pustinji.
cuj pustinjska zora
Ko da se rambo snima
Ko da se rambo snima
Ko da se rambo snima
Ko da se rambo snima
Ko da se rambo snima
Ko da se rambo snima
ma ovi spremaju ove naše ako opet krenu na srednji istok a krenuće.Mada smo kao oružana sila beznačajni to je čisto da se "zapiša" teren.
Ovo je sve , samo ne OS BiH. A sto se tice naziva ove vjezbe, nasmijao me iako mi je bio crni i tuzan dan. Nisam mogao odoljeti a da se ne nasmijem. Ocekivao sam naoruzanje da glava zaboli, kad ono kao u lovackom drustvu. Ako zaista zelite da pogledate " Pustinjsku Zoru " onda pogledajte na youtubu - Operacija Sana . To samo moze 5 Korpus ARBiH . Mi druge Armije BiH nemamo. Zivio 5 Korpus
Ah ti sunca ja naziva vjezbe...
Cuj pustinjska zora? Za kakav rat se oni to pripremaju? U koju pustinju to idu???
prvi komentar keksija koji cu lajkat hahaha
jarane CAR SI HAHAHAHAHAH cuj Keksija hahahaahahhaa !!