Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Beskucnici i djeca na ulicama - jos jedan poklon nacionalistickih partija. Pa razmislite kada glasate.
167 djece x 20KM dnevno, u prosjeku = 3340KM DNEVNO! Je li tesko uci u trag njihovim boss-ovima? Jeste, voze najnovije mercedese, izlaze po mafijaskim kaficima, i razvoze djecu po strateskim mjestima kombijima. Bas im je tesko uci u trag. Ali, ako pomnozite 3340KM dnevno sa 30 dana u mjesecu =100200KM MJESECNO. A, to je, ako se "posteno" rastali, oko 1000KM mjesecno svakom policajcu koji "okrene glavu", jos 10000KM mjesecno u stranacki fond, jos 10000KM tuzilastvu da "ne talasa"... i mozda 500KM da ta djeca radnici ne krepaju od gladi dok "ne otplate svoje". DA, MERHAMETLI JE OVO NAROD! HALALI OVIM ROBOVLASNICIMA! JER, DA BI SE DESILO ZLO, DOVOLJNO JE DA DOBRI LJUDI NE URADE NISTA... KO JE VECINA U KANTONU SARAJEVO? ZASTO TA VECINA NE DIGNE SVOJ GLAS PROTIV OVOGA? Lakse je pljuvati drugog i drugacijeg jer je on kriv za ovo "moje stanje"...
Ma ništa to, to je nebitno, bitno je mawe swatke cukice zbrinuti i udomiti i za njih azile praviti i smještaj...djeca mogu i na ulici spavati. Bemte civilizacijo
...pa ce 35 godina u penziju
Više je djece koja žive i "rade" na sarajevskim ulicama od policajaca i policajki. Jedno 167 ih je više.
Dajte narode, sta vam je? Pa zar toliko nisko padate da vrijedjate jedni druge zbog vjerske i nacionalne osnove? Pa zar morate na svakom clanku, majka mu stara?? Dokad ce vise biti u ovoj zemlji ovolika mrznja, a do juce smo svi zajedno zivjeli.. Sto nas nije onaj zemljotres sinoc sve potamanio kad smo ovakvi. Morate priznati bilo da ste teist ili ateist, zar onaj zemljotres nije neka vrsta "opomene" ? Necu sada ulaziti Bozija ili ne, ali stvarno da se muslimani raduju sto je zemljotres pogodio uoci Vaskrsa, nema smisla! Ko sto neko napisa prije mene, koliko smo jadni i zaostali da portali moraju ukidati komentare na vjerske blagdane.. U nase vrijeme su srbin dolazio muslimanu na bajrame, a ovaj njemu na vaskrs i bozic, i to znate svi koji ste zivjeli u to doba! Nije se gledalo ko je katolik, musliman, pravoslavac, nije bilo ni bitno! Danas se ne gleda najbitnije - da li je neko čovjek, nego se gleda je li Hrvat, Bosnjak, Srbin, katolik, musliman, pravoslavac. Jadni smo dokle je doslo!
@predstavnice dok je ovaca biće vune i to jeftino.... a da ti budem iskren sinoć sam se usrao od straha ;)
Danas pljuju auta koja im nedaju marku a sutra ce biti reketaši sa jakim CVijem iz mladih dana. Mafiju na kolac koja ih gura da stoje na semaforima.