Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zahvalite nam se u oktobru !
PREDIZBORNO SISANJE......
E sad ce ih izbetonirati i izgraditi... kao I sve druge u gradu
Sarajevo, ljubavi moja
malo ofirno pred izbore ciste
Jesu li prose godine bili izbori: http://park.ba/?p=439 ?? Je li trebam o ovim akcijama da trazim i clanke iz proslih godina?
malo si ofirno glup, to se radi pred jesen svake godine
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Prvo prije par mjeseci kuknjaza kako se nema para i kako fali radnika, a kad je sezona na odmaku, tj. kako su izbori sve blize, tako se i narodu zamazuju oci, pa i ovom retardiranom vijesti. Zar nije bilo bolje da ste sredili grad pred sezonu, kad je puno turista, a ne kad treba uzeti predizborne poene... stvarno mi ovo postaje jos smjesnije.. fuj politicari fuj!!
Svaka cast!!! Sarajevo se gradi i radi bas onako kako to i zasluzuje.
Rastinje?? wtf