Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto jos nije pronaden lijek za koronu: "Zato sto je profit od cjepiva neusporedivo veci. Patent na lijekove istice nakon dvije ili tri godine i poslije toga svatko ga moze proizvoditi, dok patent na cjepivo vazi "zivot cijeli"."
@bubica1234 Ne laži. Patenti na lijekove traju cca 20 godina. Što se tiče cjepiva, čini se da je priča drugačija, ali nije da postoji samo jedan proizvođač, pa da te ucjenjuje s cijenom. Bit će cjepiva za Covid na desetke verzija, zarada neće biti tolika, a trebalo je uložiti milijarde u razvoj.
Pa sta ako su zarazeni, kad ta bolest ne postoji ??? Ako tretovi pokazu pozitivan ishod to je zato sto su namjesteni da pokazuju tako nasumicno !!!!!!
@indigo24 rodila sebi mama pametnog nobelovca
Je li utvrdjeno koliko je BIH kreditno zaduzena, gdje su potrosene pare od kredita, ko i kako ce vratiti kredit kojim su nas zaduzili za vrijeme korone a rok otplate je jedna godina? Zasto nastavljaju dizati kredite ni stari nisu vraceni? Dosta vise korone i ostalih virusa, mi imamo vlastiti drzavni smrtonosni virus- zaduzivanje do beskonacnosti.
Sad ide ono 300 u BiH. I opet ne kazu za koji je ovo period? jel ono skupljamo zadnjih 3 4 5 dana? Pa kako ce vam iko vjerovati kad se potpuno netransparentni?
Dobrodošli u sarajevsku Hitnu medicinsku Pomoć. Mi smo svi zaraženi i ne možemo vam pomoći, ali vas možemo uputiti vidovitoj Džemili, Milanu Tarotu i nani Zulejhi. Zato ostanite zdravi i nasmijani.
@FalconRector Pa mogu oni napisati što god žele, tko to može provjeriti? Ili ćeš vjerovati u 300 ili nećeš. Ja mislim da je daleko više zaraženih, prema broju umrlih.
OK za sat vremena 300 oboljelih u BiH. To je već ustaljeno.
Vce skoro mjesec dana ko fol vise oporavljenih nego novih pozitivnik. Pa onda do sad ne bi trrbalo biti aktivnih slucajeva. Ili ubrajate u oporavljene ljude koji nisu ni bili pozitivni
@mlrnes glup si momak , ne ide to tako.