Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
raja ba, daj da nosimo maske, da smanjimo belaj, vala nije teško
@Mojnemene1 Jbl te maska.
Na ovoj vrelini maske? lol
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Svaki sesti testirani zarazen?
@naftalin juce je postotak pozitivnih na nivou drzave bio 30%. to je razlog zasto jedino mozemo jos u srbiju, a tako ce i ostati jos duzi period. i da unaprijed odgovorim pametnjakovicima koji rjesenje vise u netestiranju, to ne moze u civilizaciji.
@naftalin sada se vidi koliko je Seka bila vidovita pa na onoj čuvenoj sjednici vrištala da se respiratori kupe do 3 ujutro . Treba je staviti na 5 bilboarda da zapamtimo njen generalski lik , a djela će otplačivati naši unuci . Mada je nešto nema otkad su ovi svakodnevni rekordi u broju novozaraženih .Nema ni Juska , Čerkeza , Jelke , ni ostalih heroja iz onih silnih stožera. Ostao narod sam , a oni se tuku oko raspodjele fotelja .
Pa kad je na ovako "vrelom" vremenu pojacao virus i vise oboljelih,sta ce pnda tek oktobar,novembar decembar donjeti!? Nek nam je Bog na pomoci..
Oni sa putovnicom su zasticeni od Kovida
ovi sto su bili u bolnici su sad chipovani...
De ba danas sjasite barem danas!
Kako je vise moguce da pored toliko silno zarazenih i novozarazenih bude mali broj oporavljenih osoba? Da li se oporavljene osobe manje testiraju ili sta je vec u pitanju?
Sto su na Muniru lopinu staru zabranili komentare.kad ti progovoris mrtvi se stide al nemogu mrtvi govoriti.
Svim herojima što ne je*bu masku ni 2% predlažem da idu i ližu rukohvate po JGP,pa kad su hrabri nek idu koraj dalje...
@J24 niti smo hrabri niti smo ludi, ali ni glupi...samo se usudujemo misliti!
8372...
Samo uvesti obavezno nosanje maski na otvorenom i u zatvorenom! Stoki nepismenoj ne mozes drugacije objasnit!!!!
@TriarchMezopotamija a ti stoko pismena zalijepi masku na glovu i nosaj 24/7
@TriarchMezopotamija vidi se da si neizivljena osoba sa fantazijama nasilja i silovanja...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo su ozbiljne brojke. Uozbiljimo se malo, nije toliko teško nositi masku.
@fbUser1594149582 Samo ti.
@fbUser1594149582 tebi nije tesko, jer ces se poslusno nagooziti ako ti kazu nagoozi se. nama je sve sto nam se zeli nametnuti silom PRETESKO!
Samo poruka evropi: dosta je vise rijeci, predjite na djela!!! Ukidanie RS-A i zabrana negiranja genocida! Sve ostalo je sviranje k...cu za usi! I naravno, preuredjenje BiH u gradjansku gdje se prvo gleda sposobnost i inteligencija, a ne etnos i vjera!!! Ukidanje kantona i zabrana spominjanja HRHB!!!!
@TriarchMezopotamija Da...pa da najmnogobrojniji narod bira gradjanski kad im treba i nacionalno kad im ne treba...jer su gradjanski orjentirani do ibera, stara skola demokratije, pismeni, moderni, a ne smijemo zaboraviti ni visoki nivo liberalnosti...sve to krasi najmnogobrojniji narod ...lol
Yebala vas korona više
poslije vikend izlazaka očekujemo tri puta više zaraženih..
Znaci, prvi smo od danas na tabeli...
Ovog ce tek biti, skupovi veliki a nigdje maske..