Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala Bogu, odlične informacije.
265 ljudi navodno ima pcr koronu...
52.455 zarazenih u KS ako znamo da je zvanicno na jednog testiranog 5 zarazenih po statistikama SZO onda mi u KS imamo kolektivni imunitet.
https://childrenshealthdefense.org/defender/vaers-data-reports-injuries-12-to-17-year-olds-more-than-triple/
https://childrenshealthdefense.org/defender/vaers-data-reports-injuries-12-to-17-year-olds-more-than-triple/
Ne treba meni ni najnoviji presijek ni izvjestaji iz bolnica....zivim u ovom gradu, imam prijatelje i poznanike odavde i citave BiH. Ko kako prihvata, zivi, hoce, nece se vakcinisati....ne zanima me. Ja imam svoja pravila kojih cu se pridrzavati, da li ce biti dobro....trudit cu se najboljem ali po komentarima se vidi da ne zavisi samo od mene tj. jedne osobe ma koliko se pazila.
Dosadili su i ovi komentari....Ma super, manje je i puno je bolje, slijedeci dan....Broj zarazenih opet u porastu, evo ga opet....Drugi na svijetu po broju umrlih. Bilo bi dobro da se suzdrzimo komentara bolje, losije a da se sami od sebe na svoj najbolji nacin pazimo, zbog sebe a i zbog sviju oko sebe.
zelimvam przo oporavak idase alah smilue umrloj o sobi.
prz oporavak.
opet rastu brojke...dajte policijski opet od 21
Materi ga uvedi
...kako bolan rastu brojke,više testiranih,a manje zaraženih.