Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pišemo 2013 godinu ! U BiH još se vodi hladni verbalni rat, nikad ovdje nece biti pomirenja ovdje nema buducnosti.
bice buducnost u BiH kad budemo uzeli hrvatsku ili kosovo kao primjer! manje srba manje problema
Pa sta vise cekate kad mislite da mozete da pravite bosnjacku BIH, hajde krenite vec jednom boga ti draga!
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
ja sam rekao nece biti mira i srece dok ne ucinimo sto su Hrvatska i Kosovo ucinili. Bez Oluje i traktorijade nema srece.
Samo dodji balijo mali.
semenku ti nataknem vlašče usmrdjeno,semenku onu smrdljivu krmeću koja te začela!Polahko samo polahko i samo nam tako nabijajte naboj i bijes pa kad to sve jednog dana pukne auhhhh kako ce to da bude lijepo a sjeti se da ste isto ovako komsije Hrvate handrili pa vas ljude pometoše!
Samo traktorijadu napraviti i mirna Bosna!
Jedva cekamo da krenete, eto ti odmah islamskog fasizma i terorizma, skocili bi sebi u usta ko niko ;)
cuj cuj krmeta sto nas pokusava zastrasit,pa nismo mi Zlatko Lagumdzija da se uvlaci tvom traktoristi u anal sta ti je konju jedan!Pa Bošnjaci se vise ne stide reci da je ovo zemlja Bosnjaka i za to smo spremni poginuti jer znamo da ginemo za prave ideale za razliku od usmrdjenih krmadi koji su ukrali i oteli zemlju neduznim ljudima!Oteto je prokleto i bit ce naplaceno sa kamatom,samo polahgano,ista ste vi sranja pravili u HR i na Kosovo pa pogledaj gdje ste sad,nije mi jasno kako mozete biti toliko glupi pa da neizvucete pouku!
Srbi trebaju da se mole Bogu sto je stao rat,jer da nije staio bio bih kraj njihovom teroru,a i njima samim.Nekat je razumjeti zasto Srbi nemaju moralnu svijest-savijest,da imaju,od stida bi se samu poubijali.
Anadolija opet baca bojne otrove...
a sta treba da suti i da hvali genocidne postupke je li četalju krmeći lojavi,eto ti loj curi niz ćčelo der se obriši teke i mlakni se vodom pa onda pametuj?
Samo povratak Bošnjaka u RS, prijavljivanje prebivališta i izlazak na izbore može promijeniti situaciju. Ima nas dovoljno da se ni jedna odluka u skupštini ne može donijeti bez nas, ako budemo pametni, tj. da u RS mi budemo faktor kopjo odlučuje. To je jedina realna i efektna opcija, sve ostalo je nastavak genocida i prihvatanje istog.
bravo,samo se treba naseljavat i nemaju oni sta kad se u skupstini izglasa da se ukine ta mjesna zajednica pod nazivom "PC" i tačka,a ako se budu kurčili dočekat ih sa OLUJOM,spremat usput i to a i ovamo bacit se na naseljavanje i izlgasavanje ukidanja te tvorevine.
Ovo je klasično od strane srpske vlasti,nije to ništa novo,treba prepisati albansku taktiku,jer sa srbima nemožeš drugačije,organizovati nastavu po lokalnim kućama, izbjegavati njihove škole,povezati se sa federalnm ministarstvom obrazovanja,gdje god je moguće besplatno prevoziti djecu do najbliže međuentitetske škole,otpor aparthejdu vršiti na svaki način,prije svega mirno i dostojansvteno. Srpski terorizam na Balkanu pomalo jenjava,ovo su mu zadnji trzaji
nemoze druze kad su srbende bošnjama ućerale strah u gene ,oni maket nesmiju i jos dali Lagumdziji i Baketu i Šćepi da to stanje odrzavaju i redovno Bošnjama uceruju strah od vlaha koji nikad ni jednu jedinu bitku nisu dobili a svaku danas slave,samo glupa krmad slave svoje gubitke,niko drugi na svijetu osim umašćene lojave smrdljive krmadi!
O vjernici, za prisne prijatelje uzimajte samo svoje, ostali vam samo propast žele: jedva čekaju da muka dopadnete, mržnja izbija iz njihovih usta, a još je gore ono što kriju njihova prsa. Mi vam iznosimo dokaze, ako pameti imate.
jes al preče je kad drug Lagumzdija da svoj savjet,ipak je on iznad svega!
sorensen i ohr nece i ne preduzimaju nista u vezi diskriminacije Bosnjaka u genocidnoj tvorevini, a kada se radi o pitanju hrvata u FBiH tad su svi aktivni, cak su spremni na takvu licemjernost da presudu medjunarodnog suda tumace kako njima odgovara, u ovom slucaju "Sejdic-Finci" i pitanje manjina u BiH, a sorensen, ohr i hrvati to koriste za podjelu BiH, niti rjeci o manjinama, a kad se Bosnjaci diskriminuju onda svi sute ko p.i.c.k.e
krst krsta pomaze hebes im materu,samo mi trebamo zbit redove i vise se druzit sa bracom s Kosova i pokupit metode i taktike njihove borbe protiv umašćenih prasaca!
A najsmješnije da se škola zove Sv. Savo a u njoj su 100% bošnjaci i to ti je ta PC najsmiješnija regija koja postoji ni sami srbi neznaju kako da se riješe nas(bošnjaka) jer nas nisu mogli sve pobiti u ratu pa sad se pogubili svi im glavni što su bili su na sudu i odgovoraju za svoja djela.Svaki normalan čovjek u PC srbin će reći da su pogriješili sa ratom i što su otjerivali,silovali,streljali,ubijali i sva ostala zlodjela da bi bila većina...
Ove ljude bonsjekom u glavu odmah.
U Sarajevo Cityu ili na bošnjačkom jeziku Sarajevostanu, prema podacima Helsinškog komiteta, živi 90% muslimana ("Bošnjaka"), a do 95% su okupirali rukovodeća mjesta u svim većim firmama, te u školama kao nastavno osoblje!! Etničko čišćenja... vrhunska segregacija... Mislim da je ovdje svaki komentar suvišan.
Užas jedan, a svi se pravimo kao da ovo ne znamo. Nesposobni smo da iznjedrimo političare i politiku koja ima snage da zaustavi ovaj fašizam koji se u RS-u provodi nad Bošnjacima i Hrvatima. Nesposobni smo jer se umjesto tim fašizmom, bavimo lopovlucima. Nisu samo političari krivi, KRIVI SMO MI KOJI IH BIRAMO ILI NE BIRAMO!
strasno, a iste primjere segregacije imamo i u federaciji, po srednjoj bosni, spomenite i to slobodno, ipak su vam djeca najbitnija jel tako
svaki povratnik je heroj. svaka čast tim porodicama, vratiti se u sredinu iz koje ste silom otjerani, izdržati pritiske fašista i boriti se protiv toga velika je stvar. na ponos i diku bosni.
Genocidni narod još uvijek sprovodi genocid i neće se nikada zaustaviti, tj. dok ga mi Bošnjaci nezaustavimo.
Hej tugo moja čime djecu truju, a 95% te iste djece nemaju tri uredna i fina obroka da danas pojedu! Bravo političari,gledajte šta radite dok vi kradete i ljubite se, večerate zajedno i rukujete se, razmjenite koju "ružnu" tek da masa ovih ubleha to vidi i bruka se prateći vaš imidž...Ali vi svoje pa svoje, a i mi svoje pa svoje...jadno, jadno, jadno, jadno!!!