Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve papci, uhljebi, podrumaši i hadžije koje su u ratu švercali cigare i konjak. Niko od njih nije vidio liniju kamo li opalio metak. Svi na državnim jaslama napravili dinastije.
VIDI HODZA KAKO SE DRZE ZA STOMAK I KONTROLISU DOK OVE MODERNE DJEVOJKE CITAJU FATIHU 🤣🤣🤣🤣🤣DO CEGA DOVEDOSE VJERU DA SE NAROD ISMIJAVA.OVI MODERNI MUSLIMANI.
Meni su ljudi iz Kalesije bas dobri vrijedni posteni u ratu bili dobri borci .Njihov melos njihov ukus i sta sad.
U Sarajevu uobičajen radni dan. Ne rade apoteke, Hoše, dm i banke, svaka im čast
U Gradačcu, spontano.... https://www.facebook.com/fokusfotovideo.ba/videos/704826188211648/
Tuzla Zvornik Kalesija blizu
"Kladanj, Starić, Vlasenica blizu" - bila je i ova prijeratna, koja se nažalost više ne pjeva...
Svaka čast Kalesijo,Crnim vukovima a i mojim Živinicama i njihovim osama,da ih nije bilo ko zna gdje bi bili sad!! Sretan ti Dan državnosti Bosno i Hercegovino
Ako vam nisu svirali Kalesijsko zvuci, džaba ste krečili!
Mene ovo podsjeća na osmansko doba. Al ne sporim da svako ima pravo da obilježava u svom dvorištu šta hoće i kako to želi.
Nema to vise nikakve veze.BiH je nezavisna medjunrodno priznata.To pravo su iskoristili svi narodi bivse Nam zajednice drzave Jugoslavije .sve su Republike samostalne ,nijedna nije ostala u Jugoslaviji, to je vecinska odluka svih drzava i naroda.