Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Tih dana, bačeno je u Drinu oko 8.000 muslimana i katolika." - Prokleti bili zauvijek pripadnici te ideologije, a ima ih i danas.
Da podvučemo crtu_____ Ove časne sestre su stvarno sačuvale svoju čast i ubijene su. Papa ih je zbog njihove žrtve proglasio blaženima i ovaj događaj događaj i čin ovih žena, u službi Božjoj, zaslužuje naklonost SVIH. Prema tome NAŠA sramota bi bilo ovo u bilo kom pogledu opstruirati.
Samo vi gradite crkve i dzamije a sto narod nema za hljeba kako treba to nema veze, j..o narod
ZIVJELA BOSNA I HERCEGOVINA ZEMLJA SVIH NARODA KOJI NJU VOLE I POSTUJU SVAKO KO VOLI SVOJE I POSTUJE TUDE CE PODRZATI.ZIVJELOO GORAZDE 👆👆ZEMLJA BOSNJANA I ZEMLJA STAROG BOGUMILSTVA.
Ovu priliku nesmije propustiti općina Goražde uz dogovor sa opštinom Neum da se obnovi srušena džamija u Neumu.
morate znat za srbe
Kako sve fino funkcionise kada su krizari u manjini. Nema problema za gradnju crke, kao sto su oni u pravili problem za rekonstrukciju dzamije koju su krizari porusili....
Ovaj članak je kao dobra lopta nabačena na volej bolesnicima Srbima da rasiruju mržnju u javnom prostoru i slave sav taj užas koji su počinili pripadnici njihovog naroda! Postali su narod kojega prezire cijeli svijet, ali oni i dalje uživaju u kolektivnoj krivici i ne odriču se onih od kojih se grsti sav pristojan svijet (osim Rusije koja, svakako, nije pristojna). Ne morate se truditi, svi već dobro znaju ko su Srbi!
srpska crkva
Nikada više džamija i crkvi,a sve više sirotinje a manje naroda i djece koja u njih odlazi.Neće bogomolje zaustaviti narod da odlazi i da rađa djecu tamu gdje vidi budućnost.
Trebate li hitan zajam? Kontaktirajte brze zajmove koji nude sve vrste zajmova .. Nikada nisam mislio da ću ponovo upoznati neku pravu kompaniju na mreži dok ih nisam upoznao .. Ovo je prilika da ostvarim vaš san ... WhatsApp: +1 (509) 918-7030 E-pošta: [email protected] Upoznajte ih i budite sretni ...
U Gorazdu gotovo da nema Hrvata, ovo je cisto politicko djelovanje Vatikana, vjerovatno su Bosnje planirane za katolicenje. Inace preko 1.200 katolickih svestenika i sestara je direktno ucestvovalo u genocidu nad Srbima, Jevrejima i Romima u II Svjetskom ratu, a preko Vatikana su bjezali nacisti. O tome ne govore, ali zato gdje je i najmanji zlocin nad njima, bruji se dan i noc, sto govori samo o tome da ne zele mir sa drugim narodima, vec sirenje svog uticaja.
To je tvoja istina. A u ND H je bilo 16 srpski i 15 židovskih generala. Opet nabacuješ brojke od 1200 sv. I čas.sest. što je srpska podvala. Oni su opstruirali komunizam, s pravom, jer je upravo tim komunizmom hrvatska najviše izgubila.
@ tiramola Tu istinu su utvrdili komunisti, a zlocinacko djelovanje Vatikana je dobro poznato. Krstaski ratovi, milioni pobijenih Indijanaca, Afrikanaca, Aboridzina, Evropljana - protestanata, pravoslavaca, muslimana. Njeno satanisticko djelovanje je opisano u Magnum Crimenu Viktora Novaka. Usrase i njihova pogan su bili instrument Vatikana. Komunizmom ste dobili Istru, Dalmaciju i Slavoniju, sto vam ne pripada.
Najgori zločinci u ovom rat su bili bivši komunisti i ateisti... Doduše oni su i dalje u duši to... Vidi se ispod novog dresa stari
Jeste, odred el Mudžahid bio pun ateista, kao i oni Škorpioni koje je pop prskao vodicom i da ne zaboravimo velike katolike Apostole.
Same crkve i dzamije a fabrike ni za lijeka
Ti gradi fabriku.
Stose gradi u Gorazdu?