Komentari (181)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podrska za reisa! I branit cemo drzavu ako bude trebalo ima nas masallah
Idu megafoni SDA, drugi dio. Kako Vas nije stid zloupotrebljavati funkciju reisa i memorijalnog centra Srebrenica. Sram Vas bilo na sta ste sveli te funkcije i institucije, da brane SDA.
Dokumentarni filmovi Avde Husejnovića bi trebali biti dio redovnog filmskog repertoara svake bošnjačke kuće..zaista ogroman respekt zaslužuje taj čovjek zbog svega što je dokumentovao u svojim filmovima.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Podrška reisu!
Pa nista napravite svicarsku tamo gdje ste vecina pa ce i Srbi i Hrvati prirodno tu gravitirati. Jednostavno
SDA svoj pad pokušava zaustaviti ovakvim ekstremističkim ispadima
Ovo se dešava samo zbog seke. As je upotrijebljen da preusmjeri pažnju sa diplome ali neće uspjeti.
Podrška reisu!!!
Njega je tzv "HVO" zarobio, pa ga je predao tzv "SDB RS" na daljnje mučenje. A Trojkaši i njihovi botovi se slomiše da ovu njegovu anti-ratnu poruku predstave kao neku vrstu huškanja na rat i zavađanja naroda, Milorad Dodik i Čović ne rade ništa što ne rade ovdje u Sarajevu pripadnici tzv trojke. Uvijek na istoj strani, abdićevci, komunisti i srbi.
Samo naoruzani Bosnjaci Islamske vjeroispovjesti mogu biti GARANT mira i stabilnosti na BALKANU, obrnuto proporcionalno znaci GENOCID i UZP. To mora svima biti jasno!
nabaci im kavaz legenda na volej, dodik presretan, igra ide dalje
Ja podrzavam sve sto je Reis rekao to sto se izvlace stvari iz konteksta je druga stvar i naravno sto je neko vec napisao sada neka idu prvo tatini i mamini sinovi u prve redove pa tate i mame funkcioneri pa cemo mi ostala raja, ovaj put ostavite nas "u stabu"
Ne ne oni ocekuju da iako si prosao pakao i logore budes tih, miran i poslusan i cekas novo kl.nje, ma pusite ku.ac vise ne mogu vas ocima
Tolike godine niko ne spominje logore cak komšić prvi put javno rekao da mu je mater snajper ubio i ništa ne bi bilo sporno da nije sve tempirano kada sdfa izlazi iz vlasti.Pa šta kad bi sad svi pisali straote koje smo preživjeli da li to znaći da sdadf da je veća žrtva nego onih koji nisu dio te dvije stranke?
Čovjek uz vjere prijeti oružanim sukobima - pa gdje to ima i kuda to vodi. Nije to dobro što se radi. Islam treba da čuva mir, a ne da potiče sukobe. Naravno da isto vrijedi za druge dvije većinske religije u BiH.
Nista reis nije pogresno reko bosnjaci se moraju branit sigurno sto posto izgubimo li domovinu nema nas nigdje isto ono sta od jevreji rade paletini
Prezime Kristo ce se pamtiti.
Ovaj dokumentarac ću sad dva puta pregledati, da se prisjetim i da mi šta ne promakne, a i da mi ostane dobro zapamćeno.
Konvoji hrane za Tuzlanski kanton su redovno pljačkan,i prvo u Splitu a onda od tovara.Šoferi su ubijani i maltretirani,niko nikada nije procesuiran.