Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako nece kad ih onaj uhljeb Zirak skoluje sa svojim predmetima..profesora i govana ..zdere budzet opstine a plus predaje na fakultetu Gorazdacima..uzas..treba da prijavi poreze sram ga bilo seljacina
Provjerite koju Combe ima diplomu?
Pa.takvih je bar jos 100x ccc Bagraa sve fuj
bolja je Titova osmoljetka nego danasnji Fakultät.
Kako misle pronadjene?
...jos malo pa će falsifikovati svjedočanstva od osnovne škole
U Tuzli u hotelu Tehnograd Pravni fakultet UNSA je prodavao diplome kao na pijaci. Bajro Golić, Fuad Saltaga, Enes Durmišević i Zdravko Lučić su se nauzimali VREĆA i VREĆA para. Kada su uhvaćeni u aferi, Kantonalno tužilaštvo je predmet spremilo u ladicu i čekali su ZASTARU. Prodano je na HILJADE I HILJADE DIPLOMA! Kada će iko odgovarati za to?
Te će se sada verifikovati kada se proglase nevažećim ove bez pečata i prijava. Te imaju pečate i prijave i ostat će važeće kao i mnoge sa Slobomira i Kalosa. Imaju urednu papirologiju, a da li je neko polagao ili platio ispit parama ili 'naturi', ne možemo znati.
@antibiotik Čuj ne znamo? Kako ne znamo kada su dotične bile u sklopu zaštićenih svjedoka na suđenju njihovom šoferu Damiru Mašiću? Imamo Belmicu, koja je danas postala advokat, imamo Selmicu, koja je postala sudija Opštinskog suda u Tuzli, imamo Šejlu, koja je postala rukovodilac u Upravi za indirektno oporezivanje u Tuzli? Kako misliš NE ZNAMO?
Kad bi se počelo češljati pola BiH bi imalo falsifikate, ali krenuti sa vrha