Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dragi Bosnjaci, dodjite jednom svijesti, u ovim poplavama je vise stradalo Bosnjaka nego nekih drugih, a ponovo Bosnjaci pomazu onima koji su ih htjeli unistiti, onima koji ponovo cekaju trenutak da ih uniste. Dok Dodik zrtvuje Semberiju zbog Sapca koji je u Srbiji, Bosnjaci se takmice ko ce vise pomoci onima koji su ih klali i ubijali. Bosnjaci pomozite prvenstveno Bosnjacima, ne nasjedajte na nekakvo jedinstvo, to nam uvijek podmecu kad im treba nasa pomoc, dok ustvari vec prave planove za nove Genocide.
Na zalost i nasa Bosnjacka djeca u puno slucajeva nisu vidjela ledja genocidasa, nego noz pod vratom...........A ti sigurno nisi Bosnjak pa tako pises...........
Ti si primjer agresorsko-genocidnog kopileta, pripisujes Bosnjacima nesto sto su drugi uradili, koako ste vi agresorsko-genocidna gamad jadni i bjedni, smradovi jedni.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Da Vlada FBiH nije uzela sebi 40 miliona za svoj vozni park već da je te pare koristila za civilnu zaštiti sve bi bilo bolje
nije to nikakva "rs" to je Genocidna Tvorevina
Ja zivim u Bijeljini, i tacno je da su na Staru i Novu Janju potpuno zaboravili za vrijeme poplava. Na BN TV za 3-4 dana nije bio ni jedan jedini snimak Janje, a redovno su izvjestavali iz grada i drugih okolnih mjesta. O drugim tv stanicama da ne govorim, bar iz manjeg entiteta. Da napomenem, Janja je bila sva pod vodom, ni struje, ni vode, niti telefonskih veza, i nisu smatrali da je bitno snimiti koji kadar. Sramota.
Stiglo je i u BN pomoci, a ja govorim o tome da se na TV-u nista nije prikazivalo o stanju u Janji. RTRS ne poznaje BiH, to je neka druga drzava za njih.
Halo Klix - Sto ste bolan obrisali moj komentar sto pozivam na pomoc svima i na suzivot a od ovog soviniste 6 zaltnih ljiljana stavljate kao top koji je pun mrznje. po cemu vam je to top komentar molim vas ?????????
Trazimo HITNO HAPŠENJE I KRIVIČNO procesuiranje Nermina Nikšića, PREMIJERA FEDERACIJE koji je kao odgovorno lice potpisao dvije Odluke Vlade FBiH, prema kojim se 36 miliona KM koji su bili isključivo i zakonski namjenjeni za "zaštitu i spašavanje od elementarnih nepogoda", te koje prema "zakonu o zaštiti i spašavanju ljudi od prirodnih nesreća" nisu smjele biti taknute od strane Vlade FBiH, te PREUSMJERENE U TEKUĆE TOKOVE VLADE. Prema tome, Nermin Nikšić je "nesavjesnim obavljenjem dužnosti" kršeći zakon kada je potpisao Odluke kojima su 36 miliona sredstava za spašavanje prebačena u tekuće aktivnosti Vlade, NE POŠTUJUĆI I UVAŽAVAJUĆI "nalaze i preporuke" Ureda za reviziju koji se odnosi na "prevenciju od poplava" sačinjenim 2013. godine, prekršio Krivični zakon Federacije, zbog čega su: - nastala masovna stradanja života - nastale materijalne štete koje se broje u milijardama KM Svi dokumenti dostupni na sljedeceoj stranici: https://www.facebook.com/ostavkeodmah
Dječak na prvoj slici k'o da je iz Skandinavije, plavkasta kosa, to su Bošnjaci! Tamnopute preko Drine u Smrdiju, 5 vjekova su u Bosni, vrijeme je da se vrate ...
vidi sto nam braca srbi pomazu
-Hallo Klix-Malo promocije Klinickog centra Sarajevo , Ja znam Janjarce koji su to borci za svije sugradjane , ima njih po cjej €uropi (svijetu) Uvjek su se sami snalazili u najgorim situacijama...!
Informacija kaže da ima mnogo bolesnih i naravno da trebaju ljekari iz Sarajeva da brinu o povratnicima, zadatak Sarajeva treba da budu povratnici u svakom pogledu, političkom, ekonomskom, obrazovnom, zdravstvenom, kulturnom... jer tamo gdje ima Bošnjaka ima i Bosne.
Ti si iz Bakirovih redova kako sam mogao da te prokuzim...!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
dakle pomoć je stigla u prave ruke u minimalnom roku. dokaz da sve možemo, samo kad hoćemo. odlično!
Masala da su stigli posto je Janja prepustena sama sebi i zaboravljena od manjeg entiteta posto tu zive bosnjaci,a znali netko ko zivi u tom novom naselju sto spominju posto su tamo samo pomagali,da mozda u novom naselju ne zive neki koji su doselili od 92 pa su oni prijoritet vjera im daje prednost..
U Novom naselju je uglavnom srpsko stanovnistvo. Ne znam da li su njih evakuisali, ali ni taj dio nisu snimali. Bar su u tome bili "ravnopravni" sa Starom Janjom. Prva pomoc (hrana, pice, higijena) u Janju je stigla iz Federacije, a da su cekali pomoc iz BN, pocrkali bi svi od gladi. I dijelili su od kuce do kuce, nikoga nisu preskakali.
Pa i ta CZ bi od tih para sigurno sebi uzela neke bjesne dzipove za po asfaltu...
Dobro je da neko misli i na naše ljude.