Komentari (445)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta da im čovjek napiše na ovo, a da se ne uvrijede. Nabavite set kašika glupani.
Fuuujjj jest gadno ovo
@gooUser1567931087 Peksinluk,tako i SIDA može da se prenese,a ne corona.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Covid19 natašte.
@Paran0id , Korona (virus) a Covid (bolest) će doći kasnije nakon inkubacije.
@Paran0id Obo je meni OK i cool, samo nek sad ostanu u kuci i zatvore se sa najmilijima, a ne da šire ljudima kojima nije vakuum u glavusi. Ovo je za zatvor, da je ne znam koja vjera ili nevjera.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Па какви сте ви то муслимани који знате ћирицу да читате! Гени вам ипак раде без обзира на потурченост! Док клањате само наставите да главе набијате у дупе близњег, јер за друго и нисте!
Pobjednik je gospođa sa maskom 😂
Pobjednik je gospođa sa maskom 😂
Prije bi polizao kasiku korone, nego kasiku koja je prosla kroz desetak krezavih i balavih usta, sto starijih, sto mladjih pa makar i ne imala koronu na sebi.
Bog je svuda. Zasto ici u bogomolje u ovim vremenima?
Ne znam meni ovo nije u redu pogotovo sada
Кад будете имали ваш верски празник и будете клањали један иза другог, ми Православни хришћани нећемо вам јавно коментарисати, што се ваше главе забијају у гузице вашег ближњег!
Prirodna selekcija!
Zašto SPS toliko mrzi obični narod srpski? Hoće da dokaže da je iznad vlasti i zakona u državama koje ih još uvijek trpe?
bravo Srbi, ne dajte svoje pa makar svi pocrkali...
YEEEEEY!
Suvišno je komentarisati ove smrde više života mi... Pandemija u jeku oni kontaju neće njima ništa čuva njih bog, a anđeo im dezinficira kašiku. Dokaz kako je bolestan narod koji misli kako može sve što im se prohtije i to opravdavaju još vjerom. Svašta..
svakako je poltronski vjeera mora biti ljudska ljubav ideal sveg casnog u bosni nema vjernika istinskih poltroni sve? ljubavi nema pravde nema caasti nema odgovorno tvrdim u dubini duse svakog zrelog čoveka u BiH sjeme zla raste
sad ce bajram,bice problema ako se ode u dzamiju,prvi dodo ce srrati
Ako je vjerovat Kliksu imace Seranic o cemu pricati nakon Vaskrsa. Vaskrsnuce mnogi...