{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


"U Istočno Sarajevo Vlada uložila 100 miliona KM"

S
19.9.2010. u 19:57
0
17
"U Istočno Sarajevo Vlada uložila 100 miliona KM"
0
"U Istočno Sarajevo Vlada uložila 100 miliona KM"
Milorad Dodik
Kandidat Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) za Narodnu skupštinu Republike Srpske (RS) iz regije Istočno Sarajevo Siniša Dodik izjavio je da je u protekle četiri godine u ovaj grad uloženo 100 miliona KM.
On je naglasio da je veoma zadovoljan aktivnostima Vlade RS koje je ona realizovala na području grada Istočno Sarajevo u periodu od 2006. do 2010. godine.

"Želja SNSD-a je da se nastavi istim tempom. Uvijek treba više, ali za to treba i vremena. Započeli smo sa velikim infrastrukturnim projektima koji su se završili ili završavaju. Istočno Sarajevo je sada miran i bezbjedan grad. Stopa kriminaliteta je četiri puta manja, što se najbolje vidi po mnogo manjoj krađi automobila", istakao je Dodik.

On je rekao da je ustavnim amandmanima definisana pozicija Grada, zadržan je Univerzitet, a Vlada Srpske je po najpovoljnijim uslovima obezbijedila stambene kredite za studente čime je stvorena mogućnost da mladi nakon završenog fakulteta ostanu da žive u Istočnom Sarajevu.

Na predizbornoj tribini SNSD-a u Istočnom Sarajevu predstavljen je i drugi kandidat ove stranke za Narodnu skupštinu RS iz opštine Istočna Ilidža Dobrila Govedarica, kao i kandidat za Parlamentarnu skupštinu BiH Neda Močević.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: