Temperature u BiH
0
U Han-Pijesku izmjereno -29 °C
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
idiote i han pijesak u gacko su gradovi Bosne i Hercegovine, prema tome....
MALO DEZINFEKCIJE ZA KRMKE IZ R .KIRMSKE NA BOZIC?????
PUNO SRANJA IZ PEDERACIJE BOLI ME CUNA ZA CETINE KRAJEVE IMAS STA PISATI PAMETNIJE BIVOLE HVALA
Fakat hladnoca opasna. Cuj minus 29, wow.
Koga zanima temperatura iz druge drzave? Hocemo samo iz Federacije.
koji primitivci hahahahhahaahha
Taj Majstorović nema blage veze s vezom. Svasta je on nesta prognoziro i pogodio je ko prstom u g****
Ne serite papci jedni. Tamo je izmjerena najniza temperatura u BiH, i nije bitno jeli to federalni ili neki drugi zavod, zastoo sve morate ispolitizirati. Covjek veze nema sa politikom i potpuno je neutralan, nema veze sa \"onima tamo\", to vam garantujem jer ga licno poznajem. Prestanite vise sa tim nacionalistickim glupostima. Odgovaralo vam to ili ne, ima nas jos neuralnih koji se izjasnjavamo kao BOSANCI a ne bosnjaci, srbi, hrvati i slicno. Oni koji se tako osjecaju - neka idu u teheran, srbiju, hrvatsku i slicno, bosnu ostavite BOSANCIMA!
pa clarkson i godzila su jedna te ista osoba
Sta ce oni tamo? To je vasa postojbina i vase srce kuca u ritmu tih sa blizeg i daljeg istoka!
godzila,povedi clarksona na daleki istok i ne vracajte se duze vrijeme...
Ima ko jda izvjestava temperaturu u REPUBLICI SRPSKOJ a to od1995 nije federalni zavod.Ucite se da nema vise jedinstvene bih.
Ja sad prosao kroz Istocno Sarajevo i KOD NJIH LJETO!!! EEEEE Ljetoooooo baaaaaa, kako je to moguce, nigdje snijega, palme se njisu a curice u suknjicama setaju, braaaaaateeee
\"clarkson\", da ti nisi malo retardiran?
zasto si ti idiot?