{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


U Gračanici održan predizborni skup BPS-Sefer Halilović

F
30.9.2014. u 10:49
366
7
U Gračanici održan predizborni skup BPS-Sefer Halilović
366
U Gračanici održan predizborni skup BPS-Sefer Halilović
U Bosanskom kulturnom centru u Gračanici održan je predizborni skup BPS-Sefer Halilović.
Građanima Gračanice predstavljen je program BPS-Sefer Halilović, Program 7+, kao i kandidati stranke za zakonodavnu vlast s područja Tuzlanskog kantona, dr. Mirsad Selimović, Samir Ništović, Smajil Oštraković i drugi.

"Gdje se god okrenem u Bosni i Hercegovini srećem radne, vrijedne i poštene ljude. Ratne i mirnodopske heroje koji su u punoj tišini uradili dobra koliko su mogli i vratili se svojim kućama", kazao je na skupu kandidat za člana Predsjedništva BiH Sefer Halilović, saopćeno je iz BPS-a.

Konstatirao je da "već dvije i pol decenije vladaju ratne kukavice, te poratni paraziti i kriminalci, te da to rastužuje čovjeka".

"Pogledajte oko sebe: ministri koji se tuku po kafanama, direktori koje policija vodi zavezane kao kerove, polovina Federalne vlade pod krivičnim prijavama, većina ljudi iz državnog vrha na raznim listama osumnjičenih, nijedno riješeno političko ubistvo, nijedna presuda za privatizacijsko-kaubojsku pljačku", kazao je Halilović.

Dodao je da Bosnom trenutno vladaju ne samo loši političari, nego i loši ljudi.

"Radi svoje djece, ne dajte da se to nastavi. Ako su naše generacije patile, oni ne moraju", rekao je Halilović na predizbornom skupu u Gračanici.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: