{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


BPS - Sefer Halilović u Tuzli: Bosni trebaju hrabri ljudi

F
8.10.2014. u 16:06
0
38
BPS - Sefer Halilović u Tuzli: Bosni trebaju hrabri ljudi
0
BPS - Sefer Halilović u Tuzli: Bosni trebaju hrabri ljudi
BPS-Sefer Halilović održao je svoje predizborne skupove u Tuzli i Srebreniku na kojima se okupio veliki broj građana ovih bh. gradova koji su se željeli upoznati sa planovima BPS-Sefer Halilović ali i njihovim kandidatima za predstojeće oktobarske izbore.
"Imamo ljude, hrabre ljude koji su Bosni i Hercegovini sada potrebni jer pred nama su veliki, krupni koraci. Treba državu uspraviti, vratiti joj snagu i dostojanstvo a potom je izgraditi i napraviti od nje pravedno mjesto. Hoćemo da uradimo taj, historijski posao jer se sada nalazimo na prekretnici, ili ćemo dobiti državu ili će sve propasti. Ne damo Bosnu, ne damo Hercegovinu, ne damo dostojanstvo", izjavio je predsjednik Stranke i kandidat za člana Predsjedništva BiH Sefer Halilović okupljenim građanima Srebrenika i Tuzle, navedeno je u saopćenju.

Građanima su se predstavili Mirsad Selimović, predsjednik BPS-Sefer Halilović za tuzlansku regiju, kao i kandidati Ibrahim Agić, Smajil Oštraković, Samir Ništović "Kapetan Almir" i mnogi drugi.

Građanima se također obratio i generalni sekretar BPS-Sefer Halilović Zaim Backović kojeg su građani Tuzle i Srebrenika slušali sa velikom pažnjom kao iskusnog političara i privrednika, saopćeno je iz BPS-a - Sefer Halilović.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Ima li Hrvatska pravo graditi Pelješki most?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: