Komentari (152)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Adis je tokmak da bi se sam sjetio da piše nacionalističe parole po vlastitome automobilu. Koja je uloga njegove sestre Amele ? Ona je uposlenica BHRT i napravila je prilog za svoju TV kuću o ovome dogadjaju. Jel se i ona sama sjetila ? Naravno da nije. Duga sjenka neke od "službi" nadvila se nad cijeli slučaj.
@Kinsky Ja mislim da je Kolinda tu debelo umiješana preko BHRT a Adis radi za nju.
Jel Amela o ovome izvjestava uzivo s terena???? HAHAHAHHA
Ovo je poruka koju mi mladi imamo u srcu :D mir i ljubav
U Vakufu je izbio mir. Jake policijske snage su na terenu i pokusavaju kontrolisati mirnu situaciju koja iz casa u cas izmice svakoj kontroli
Protjerajte te politicare i ost. koji vam sole pamet onda nemorete poruke mecati
Meni su one prije poruke bile nekako "iskrenije"..:)
Ti si problem
Gore napisano je ironičnog karaktera... :)
Lijepo. Trebalo bi biti više ovakvih poruka po cijeloj BiH.
Nego, ima li se para? Kakav je standard? Ha? Šta velite?
Ako je ime opcine Gornji Vakuf-Uskoplje zasto uporno pisete pola imena?
Adis je možda žrtva o kakvim je Mektić pričao da se ucjenjuju samo što njemu nije dato oružje nego nešto perfidnije.
Preuzeli slike sa uskoplje.net a naslov Gornji Vakuf
👍
Adis Pokvic protjerati iz BiH. Pravi Bosnjaci su stitili svoje komsije. Zastitili Srbe , Jevreje i Rome od fasisticke NDH. Bosnjaci ce zastiti svoju Bosnu svako ko joj nanosi zlo.
Uskoplje
Opet se snima neki film?!
Vi iz stednjeBosne i Zenice nevaljate ni jedni nidrugi. Umjesto da ste pomogli deblokadu Darajeva vi ste šenlučili po Lašvanskoj dolini.
Narod van se smije pvm.