Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi smo za Afrike, kakva crna Evropa.
@crnasipka783 jesmo vala crnji od afrikanaca
Za sta placam zdravstveno sve ove godine hebem vam raspale???
da istrazni organi ili cak novinari uprate tokove novca ko kupuje i ko distribuira vakcine sve bi vam bilo jasno zasto se cijena utvrduje od oka...
...dosadni ste sa slikama vakcinacije. Bez obzira što svaki dan objavljujete sliku kako se neko vakciniše...nećemo se pomiriti sa idejom da nas neko vakciniše...nečim bespotrebnim i nepouzdanim). Gripe je bilo i biće.
Znaci cijena vise manje ista kao i u HR. A kod vas manje plate,manji PDV. U HR se besplatno cijepe svi stariji od 65 godina,djeca,med.radnici,invalidi i sve osobe narusenog zdravlja... Cijepljenje placaju samo zdravi ljudi koji se zele preventivno cijepiti. Obzirom na samu nabavnu cijenu cjepiva i cijenu rada med. djelatnika kao i razliku u PDVu sve iznad 10 maraka je cista pljacka.
@gooUser1605174036 Pa mora i Fikro nesto zaradit, sta bi ti? dzabe, e nemere nije ovo titina drzava.
Ima li kraja otimačini na ljudskoj nevolji, je li vas boga strah imalo.
dobro super sta se moze uraditi preko komentara klixa samo mi recite? fino protesti jedni jaki za samara i cao
Djeca nam se smiju koliko nas prave majmunima
L E S I N A R I!
Mafija je to sve.
Da vam nije malo da li ste u cijenu ukalkulisali i rad med.tehničara.
Ako su udarili ovoliki cijenu za vakcinu protiv sezonske gripe,pa možete samo zamisliti kakva nas cijena može očekivati za vakcinu protiv Covida19.
Pa cinjenica da testove koji su donacija su prodavali po 200 km sve govori
Naša posla, mi ne bi bili mi ako ne bi nastojali i u ovakvim situacijama da čvaknemo koju paru.
I kaze...idealno vrijeme za vakcinaciju je novembar, a nisu ni poceli, sutra je decembar. Barem u ostatku svijeta, ovdje gdje je vrijeme stalo nisam siguran ni koja je godina, kalendar kaze 2020, pogledam kroz prozor kao da je 1970 ili tako neka
Nismo mi dobro informisani, vakcina protiv sezonske gripe se moze dobiti u privatnim poliklinikama po cijeni od 40 KM. Sve se to radi u sprezi vlati i zdrastvene mafije. Opet neko zaradjuje na sirotinji, haram im bilo.
@homar Čekaj dok stigne vakcina protiv Covida19.Ne bi me čudilo da joj opale cijenu nekoliko stotina maraka.Pa vidite šta su uradili za testove.Malo su spustili cijene tek kada su se privatne klinike izborile da mogu vršiti testiranja.Ali i tu su se dogovorili da ne idu sa cijenama previše nisko.
a u Austriji citam besplatne...koje smo mi budale, sta nam rade