Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar je potrebno da me neko oslobađa. Evo ja sam sam sebe oslobodio od plačanja RTV takse, pa bujrum neka tuže.
U nas se to odavno ne plaća, tj mislim da je plaćam samim time što plaćam Telemah, valjda Telemah plaća državi za emitiranje njihovog sadržaja, tako da ja ne plaćam, Tele to radi za mene ;), mada sam blokiro na TV-u i Fatu i onaj drugi kao i većinu Talibanskih kanala na istom operateru.
@SDAosvaja01 Zašto da plačam televiziju na kojoj se titlovi, naslovi, potpisi i drugi sadržaji pišu pismom koje je meni nerazumljivo, to je za mene strana televizija.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Nista ljepse nego kada stigne racun za struju uzeti digitron pa -7.50KM i preko uplatnice uplatit! SDA nek vam daje plate , jel sva SDA svita jedino kod Aide na FTV gostovala? Mene vas program ne zanima i nemojte me pokusavati reketirati
Kako ne plaćati na toliko raznovrstan program. Evo sa 12 mjesecom predpremijera 8 ofanziva , a prije toga sutjeska,neretva,bolji život. Dajte nam mućke pobogu nisu bile ima 2 godine.
Hrvati su se davno oslobodili plaćanja rtv pristojbe ove bošnjačke televizije na čijim metodama indoktriniranja bi i Hitler pozavidio.
Program nikakav, svako veče Lud, zbunjen, normalan...repriza na reprizu...a tek vremenska prognoza na FTV dnevniku...da umreš...ko je lud da to plaća?
Zar ovo iko plaća?
Kad Ante i Katarina iz Širokog budu plaćali i ja ću
Hahahaha cuj vi cete nekog osloboditi vijedino mozete sebi mater jjebat ....... Piickr
Nikad nisam,nit cu ikad platit
Potrebno što prije privatizovati sve redom, ideja zapande civilizacije (najuspješnija i najbogatija ikada) je zasnovana na ideji da se vlada ne treba miješati u stvati koji tržište samo po sebi može obezbijediti. A mediji pogotovo ne bi trebali biti dio javnog sektora, ako neko hoće da bude novinar neka sam sebi otvori firmu i neka piše, a ne da se plaćaju ove današnje, neprofitabilne organizacije ćiji jedini cilj jeste da slušaju neformalne vlasnike guzonje...... Stoka
@MulanLabe I na zapadu se to placa akpo mas tv komp ili tv
@Gorstak Sto ne znaci da je to ispravno sa moralne perspective......
Ja placam jer sam po zakonu obavezan placati a ne zato sto mi se dopada neki program ili ne. Istina je da bi oni trebali od tih para proizvoditi bolji program ali to je vec druga tema. A vas sto ne placate grijanje, rtv taksu i slicno i treba tuziti jer krsite zakon. Ako vam se zakon ne svidja onda pritisak na vlast da se mijenja! Nadam se da ce te osloboditi penzionere od placanja kao sto je to slucaj u mnogim zemljama EU gdje penzioneri puno bolja primanja imaju od nasih!!!
@rfid SDA botu provaljen si!
@rfid ne koristim njihove usluge, nemam tv u stanu prema tome sto bi placao ja uhljebe? A povrh svega toga duzni su placati oni koji su na elektroprivredi bejha, dok za ostale u federaciji nije duznost. Sto se mene tiče nek je ukinu odmah ionako su sluge vladajucim krkanima
Hrvati i Srbi oslobodjeni odavno. I svako normalan.
Ne želim plaćati programe na jeziku bošnjačkog naroda.
Da užas bude još veći - SDA Fekalistanu je užasno potreban kvalitetan javni servis... ljudi su tu opasno navučeni na televizor i to je šansa da se opismene barem malo i da se barem malo podigne svest... ali nema sumnje da je to još jedna u nizu šansi koja će biti propuštena.
Neću da plaćam, dođe račun za struju, lijepo zasednu uplatnicu, platim samo koliko sam struje potrošio, šta je problem da RTV prestane sa radom, prestale su brojne državne firme, i niko ni onu stvar nije počešao...
kome nije mrsko popuniti uplatnicu na blagajni oslobođen je
Vlast nastavlja da otima novac gradjana.