Komentari (375)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HAHAHAH UZP-ovci na haparatima.
@kazu mi smo bitni u EU sve je zavrseno, mi cemo vam kociti ulazak u NATO i EU hahah
11/850 zastupnika u EU parlamentu ima Hrvatdka. Kako tamo moze vrijediti jedan covjek, jedan glas? Kako tamo nema konstitutivnih i ne samo tamo nego i u Hrvztskoj i Srbiji? Ah da, ukinuli su ih Tudjman i Milosevic.
PRIKAŽI ODGOVORE (19)
ahahahahahahaha. e jbg sad😂😂😂😂
Nacija koja je srušila Stari Most i napravila Jasenovac ne može biti plemenita i poštena nacija.
11/850 zastupnika u EU parlamentu ima Hrvatdka. Kako tamo moze vrijediti jedan covjek, jedan glas? Kako tamo nema konstitutivnih i ne samo tamo nego i u Hrvztskoj i Srbiji? Ah da, ukinuli su ih Tudjman i Milosevic.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Mrzitelji drage nam Bosne, da biste komentirali historiju (istoriju/povijest) naše domovine, prvo se malo edukujte. Prelistajte historijske knjige koje, eto, napisaše vaši poznati historičari. Nigdje u Bosni prije Bošnjana (Bošnjaka) nije bilo ni Srbina ni Hrvata. Bošnjani su pohrlili pod okrilje islama, a tek mali broj prihvatio je pravoslavlje i katoličanstvo. Ali, svi smo mi, prije toga, bili Bošnjani. Obrazujte se - i pravopis u ruke. Očito je, nepismeni ste!
Šta češ kad tamo sjede građani i gospoda, da slušaju konjušare ma dajte ba !
Hrvatska je uljez u EU
ima li i jedan hrvatski portal da je ovo prenio, ja nisam nasao ni jedan
Hrvatska ogrezla u nacionalizmu. Desnica Evrope.
Sad im i Mile i Sbija okrenuli ledja.Na mapi ih nema.Covke i Zovko dozivjeli potop.Adz se raspada.Hahahah
Pade Hr diplomatija nacionalizma,ucjene,podjele i pakosti.Komso dozivotni si predsjednik Hrvatskog naroda.Ovi su dosad samo raseljavali svoj narod i tako doveli Hrvate na 0.5 % Teritorije.Zalost sta rade svom puku.Posavinu prodali.
sve se zna, samo neki misle da su ovo budale iz EU, malo sutra
Treba Hrvatsku izbaciti iz Eu.Najveci teret su im ovi iz ercegovine jer zele da dijelove Bih pripoje Hr.A adz postaje saka jada neke mjesne zajednice.Prepoznao ih svaki normalni gradjanin svijeta..Nego treba ispitat kako se ponasaju prema Srbima koji zive u Hr.
Tugy, plaky, kamenky...
Mora se poštovati država BiH. I bit će građanska. I normalna država za sve dobre ljude i narode. Ne ustaška ne četniča i tačka.Kome se to ne sviđa bujrum u Srbiju ili Hrvatsku.
Udruzeni zlocinacki poduhvat nikad nece biti nagrađen od EU.
Ovaj adz se ponosio njihovim poglavarima iz drugog svjetskog rata.Cijeli svijet zna sta su oni bastinili.Da nije bilo partizana steta bi bila ogromna kako su kolaboracionisti radili u saradnji sa Svabama.
kamenjarski srbi su vrištali.
Pa ima li iko da voli ovaj propali adz.Samo komsijama rade stetu.Zato im se sve vraca kao bumerang.