Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja znam samo jedno,a to je da ako srbi misle da bi u nekom nedo bog novom,ponovnom ratu u Bosni i Hercegovini radili isto kao 92 a da cemo mi muslimani opet biti ovce za klanje,grdno se varate,cak sta vise,novi rat bi bio puno brutalniji nego sto je onaj bio.Ovo pise neko kome su u ratu zaklali i oca i mater.Naucio sam zivjeti stim sto mi se desilo,ai obecajem da cu vratiti milo za drago ako bi neko opet nesta pokuso.
Увијек неко нешто враћа и тако се круг зла обнавља. На пробошњачким порталима се готово никад не спомињу брутални и садистички злочини над Србима у прошлом вијеку почињним и од стране Бошњака. Стално иде једна страна приче код сва три народа и подстиче се мржња.
pamti Bošnjače
Misliš uci Bošnjače
ja pamtim i mozda sam za mnoge nemajka,ali i djecu ucim o tome sta su im majka i babo ispatili u ratu.neka znaju....da ne zaboravimo nikada.
Neka im je lahka zemlja NIKAD ZABORAVIT!!!
Koja količina zla, nikada ne zaboraviti!!
Visegrad,Srebrenicu i Focu proglasiti distriktima.
Juzni.... a Prijedor???? Imao sam 5 god. kada su mi tupim nožem krst na leđima urezivali! I ne mrzim ih. Jer kletva moja do sad je mnoge stigla.
Sve ovo te hijene dobro znaju i sve bi odreda ponovili da mogu, za te političke opcije i programe glasaju bez ijedne relevantne opoziicje koja misli drugačije
Krvavo ljeto 92, nahuskani sadisti, targetirani turci, klaonice po cijeloj bosni
jos kriju u masovnoj grobnici negdje na granici sa Srbijom vise od tri hiljade Bosnjackih zrtava.
Malo je poznato da su patriote Visegrada spasile jos duplo vise ovoliko ljudi ispod noza u ranim danima agresije suludo hrabrim napadima karabinima i lovackim puskama. Kasnije je formirana 1 slavna visegradska brigada koja je par puta do sredine 93 prijetila osvajanjem Visegrada u nemogucim uslovima. Ali po fazama Uzicki korpus ps raspad rogaticke brigade ARBiH ucio je svoje
Pamti pa vrati
Kako mozete velicati one koji su ovo pocinili, makar vam najblizi bili? Kako ste toliko bolesni