Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
suplja prica ... kao i obicno
Oni pregovaraju, a Ljubo stoluje po sistemu od prije 16 godina, hajde samo sad. Bakir je morao ovo sa Mostarom uvjetovati sa dogovorom o izmjenama izbornog zakona i opet samo sad. Tako je SDA sa Bakirom izgubila Upravu za PDV gdje stoluje Miro Dzakula koji je za Causevica Eskobar, tako su izgubili glavnog tuzioca Tuzilastva BiH, Predsjednika Suda BiH, celnu poziciju u agenciji za osiguranje.Bakir ni u svojoj kuci gospodar nije, nazalost.
Nista ni od ovog biti nece kao i svega do sada sa sadasnjo. vlascu
Zanimljivo koliko dugo jedan grad može bez vlasti. Haman nam i ne trebaju.
vlast u gradu postoji. hdz - sda. dok tzv visoki predstavnik ne naredi izbore nikad se nece dogovorit. jedni imaju gradonacelnika i odjel za urbanizam (HDZ), drugi drze odjel za financije (SDA) i svima dobro. nove stambene zgrade nicu ko gljive poslije kise, 'provizija' odjelima kapi, place sigurne i redovite. kome trebaju izbori??
Šupljikati za narod