Komentari (417)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vidi poruke..."nas narod nece oprostiti lopovluke"...spavate li mirno osmice asime amire zukicu i ostali lopovi...
@yeba.mene.drzava Stele posvećene Aliji Izetbegoviću, među kojima su i one na kojima su uklesani citati Nijaza Durakovića i Paddyja Ashdowna o prvom predsjedniku Predsjedništva Bosne i Hercegovine, postavljene su na Trgu oslobođenja - Alija Izetbegović, u Gimnazijskoj ulici kod Prve gimnazije, u Parku Safeta Isovića kod Druge gimnazije i u Velikom parku.TAKO DA NIJE SAMO IZETBEGOVIC I JEFTIN JE SPIN KARAVDIC DZANE!
On je bio moj predsjednik i uvijek sam ga cijenio. Smatram da je u povijesti bošnjačkog naroda bar za posljednje stoljeće jedna od najvećih ličnosti. Mislim da je njegova smrt nenadoknadiv gubitak za sve u BiH. On je bio veliki čovjek, istinski demokrata i čovjek koji je omogućio ono što je uvijek govorio",NIJAZ DURAKOVIC,BRAVO
PRIKAŽI ODGOVORE (25)
Citati za sirotinju
@Trump2020 Dobro Trumpe, za tebe su svi sirotinja 😉
@Trump2020 Dzana Karavdic je jedna niskobudzetna spisateljica ili kolumnistkinja.Ovo sto je plasirala je klasicna izborna kampanja da se jedan kudi drugi da se hvali i da se na taj nacin sticu glasovi i poeni-jeftino.Pa eno vam se Srdan slika i pored te iste skole koje je nacelnik Ajandzic napravio na Sipu,i parkove obilazi koje Ajnadzic ureduje-pratite ga u korak da mu nadete mahanu-ali ne ide.Vi osmislite nesto i samo sebi skocite u stomak jer i ovo sto radite je odlicna kampanja za Ajnadzica
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Da li je u blizini ovih "stela" sa ovako mudrim mislima WC (abort, ćanifa)?
Alija Izetbegović je prije svega bio MUSLIMAN, pa onda sve ostalo uključujući Bošnjak, državnik, komandant, mudrac, mislilac itd. Rezultat imamo i ne treba nikakav komentar!
Podrška za sve sto je pozitivno, ali bih zamolio priie svega kakira da posluša sta mu je ćale govorio. Ko o cemu, ku*va o postenju.
Mene je posebno dotakao onaj citat uklesan u banci: 'Spavam kao beba – budim se svaka dva sata i plačem'"
Kako je govorio Zaratrusta..
Građani su uklesali u svoje pamćenje i ove prijetnje korumpiranog KOS-ovca Ajnadžića: Ajnadžić je 1992. iz Lukavice poručivao da će 'spaliti pojedine općine ako ijednom njegovom vojniku JNA bude falila i dlaka s glave’. https://depo.ba/clanak/79566/ajnadzic-je-1992-iz-lukavice-porucivao-da-ce-spaliti-pojedine-opcine-ako-ijednom-njegovom
Divne poruke, poučne za mlade ljude! Gimnazijska ulica je baš srwđena, sreća što je sada pješačka zona
Moze li se znati ko je ovo odobrio. Jer za ovakvo nesto treba odobrenje od nadleznih institucija. Nisu obavijestili javnost. A duzni su.
Ajnadžić je jedan IDIOT svoje vrste !!! Ima ih još Koldžo,Asim,Skaka,Pljevljak,Efendić kad ih sve sataviš nemaju srednju školu !
Kakva mudrost? Ovo je veća umotvorina nego kontrolirati 30% teritorija
Da je ostao živ vjrj bi bio osuđen. A bunili bi se da Srbi ili Hrvati okace po BL i MO citate Tudjmana i Miloševića. Čovjeku, koji je udario pečat na mirno odvajanje BiH od YU odbijanjem Kutiljerovog plana, i koji je slijepo vjerovao stranim mesetarima kojima je jedini interes bio rasturanje YU, trebate vi sami suditi. Takvi kao Alija nas je unazadio 50g.
Bakir I. : "Ja ii??"
Boze dragi na sta ovaj narod para. Na sjecanje rata koji se desio prije skoro 30 godina i dan danas ga koroste za glasove sve partije. A na cemu drugom mogu i uzeti glasove? Da nece valjda reklamirati ekonomske uspjehe? Ili mozda razvoj turizma? Ili mozda razvoj obrazovanog sistema? Jok, dalje o ratu. Malo malo pa SNSD, SDA, i HDZ zakuhaju u vezi necega pa ovce se naloze da glasaju za sve Srbe, Hrvate i Bosnjake dok i jedni i drugi i treci nestaju jer odose svi za Zapad.
seljacine stare izmetbegovici
ko pise mentor lopovluka hereze i shiizma alija prokleti izmetbegovic