Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e ovaj krmak ce da dohaka Bosanskim Srbima ko i Milosevic Srbijancimakvba
@Mile the Kid Zašto misliš da sam Srbin osim ako ne misliš da smo svi Srbi samo što to svi još ne znamo? Vidim da si se popalio na obrade starih partizanskih pjesmica za široke narodne mase. U pitanju je ironija, prijatelju. Milorad Dodik kao najveći sin naših naroda i narodnosti srpskog porijekla i pravoslavne vjere. Krupan, lajav, bezobrazan, naporan...Ako si se uhvatio da pjevušiš navedeni tekst i uživaš u tome, onda je to znak da si ispran mozak i da si samo još jedan lutak na navijanje. Razmisli o tome, možda ti dođe u glavu. A glede pjesmica, ono gdje se kaže Mile Dodik (umjesto nekada drug Tito) možeš zamijeniti bilo kojim imenom tipa Čović, Tihić, Silajdžić i slični i opet bi bilo isto. Tako znaš da je ova navodna borba za nacionalno nešto u koje običan narod još vjeruje u stvari samo obična prevara. Pozdrav iz šume.
Dragi Mile The Kid, sam si Turcin, svi smo mi Turci, a vi ste upravo oni pravi Turcini, oni sto stalno to spominju, negiraju jer imaju kompleks od toga. Sta fali Turskoj, vrati se odakle si i dosao, u svoju Tursku, a pusti narod da zivi u svom na svom. I ti da si u svom na svom, ne bi tako pricao.
@Gerila Sva čast brate Srbine
Milorade, naše rosno cvijeće, cijeli narod za tobom se kreće. Ti si, Mile, na temelju bio, od početka narod predvodio. Drugarice, posadimo cvijeće, kud se heroj Dodik Mile kreće! Ovo nam je dala naša vjera, imamo Milu za premijera! Naš sokole, širi svoja krila, da bi zemlja slobodna nam bila! Dodik Mile, vođo svih brigada, tvojom borbom, nestati će jada!
Po šumama i gorama ide sin naš ponosni od Laktaša Dodik Mile, Slavu borbe pronosi! Neka znade dušman kleti Da će kod nas slomit\' vrat, Prije ćemo mi umrijeti Nego svoje zemlje dat\'! Kazni ćemo izdajice, Oslobodit narod svoj, Kazat ćemo cjelom svjetu Kak se bije ljuti boj! Crne horde nas ne plaše, Krv herojska u nas vri, Mi ne damo zemlje naše Da je gaze fašisti!
e da dodika hoce ko roknuti, sve bi bilo extra...
hajd sisaj karu dodiče hoće li ko više upucati ovog dodika, i radončića i onog jelića pa da možemo mirno živjeti
Nabijem ti pest materi u p.i.c.k.u
eto jarane, ja prezivih turke u gradu, al\' mi umalo braca srbi s brda ne dodjose glave... valjda te granate nisu znale koga gadjaju, a komsije su ipak znale sa kim zive...
hahahahah Pa znaš kako kažu - nikad nije kasno - idi i osuneti se što prije- nemoj kad sranje počne i kad te turci natjeraju da skidaš gaće da izgubiš glavu zato što nisi podšišan uredno
kuc kuc cujes kako neko kuca? to te ja neosunecenom kitom u celo lupam... pun mi je q.rac i jednih i drugih koji su stali u odbranu nacionalnih interesa...
Za ovog turčina što kaže da je u butmir teško ući a još teže izaći---- Turčine, butmir čuvaju braća Bugari---
Ponovo laktašenko protura priču o unitarnoj BiH,za njega je sve unitarno što demontira genocidnu tvorevinu.Bosna i Hercegovina treba biti decentralizovana država sa više regija a ne unitarna. Ovaj status BiH je nemoguć,najveća kočnica je STALNA zloupotreba tzv entitetskog glasanja,ono se\"poteže\"i kad treba i kad netreba pa je zbog toga i derogirano do te mjere da se nešto mora mijenjati.Nadam se da SAD-e i EU imaju jasan plan ustavnih promjena kojima će poboljšati propusnost parlamenta BiH i učiniti državu funkcionalnijom.Mislim da je sam mile ronhil doveo do toga da se nešto mora mijenjati,njegova stalna prijetnja o povlačenju iz Institucija BiH i stalna blokada u entitetskom glasanju je dovela do ovoga.To se mora završiti,prijetnje povlačenjem se moraju spriječiti za sva vremena i deblokirati palament.
Debeli lopove i fasisto s laktasa,da nena jedne od najvece rezerve petrol blizu Trebinja nebi se ti genocidasu sirio po nasoj drzavi,lopove fasistcki,imate vi gnocidasi interesa ko i ONI sto planiraju pumpat uskoro reserve petrola u nasoj drzavi,dal bogata vodom,naftom i td...a da napomenem da nasa zemlja Bosansko Hercegovacka sluzi isto za ekperimente(lijekovi,vakcine),i za zakopavanje uranijima i ranih hemikalija,to ce se tek otkrivat s vremenom! BiH4EVER!