Komentari (541)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trivić je zaista ljudska mizerija. Nadam se da su građani Sarajeva svakako prestali kupovati proizvode Manje i Krajina Klasa.
Ma već smo imali informacije da peče na krmećem loju. Sarajlije ce nastaviti da žderu krmetinu kod negatora genocida.
Nisu druze vjeruj. Jo's idu u tu pekaru.
PRIKAŽI ODGOVORE (22)
Neka je, ko god ovde da kupuje je bolestan.
Hahah sa kaze forto, najbolji je burek u manji
Ma kome ne smeta slavljenje ratnih zločinaca i ismijavanje genocida, ne smeta ni krmetina. A svakako znamo da se i u kolacima i pecivima nalazi krmeći loj.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Ko uopšte kupuje burek u Manji u Sarajevu???
pa ne mozes vise ni burek pojest kako treba
ma ja..ne možeš bošnju drugačije udaljit...
mislite da je ovo sve, nekupijte srpske i rs proizvode kao chipsy itd, koriste msg 100% je svinjeci namjerno ja sam slao mejl nisu htjeli odgovoriti.
Što neko vise ovoj gubi ne zabrani ulazak u zemlju, ispali s noge na nogu i njeg i njegove poshrane pekare?!
Koju zemlju drug, pa on je u svojoj zemlji... ili negiras postojanje bosne i hercegovine i priznajes rs kao drzavu??? Na zalost, ni srba u sarajevu, ni bosnjaka u banja luci nema vise.... tehnicki jos samo da se rascjepimo...
pa jel realno da nam to krme uvali svinjetinu za ramazan?
Trenutno Manja na Dobrinji nikad punija 😆
Pa kad realno imaju najbolji burek.
Na strani ovaj drgenerik genocidaš..sasvim je normalno da u proizvodnji gdje se proizvode produkti sa svinjskim mesom nalaze tragovi istog i u drugim produktima. Za sve se koriste iste mašine ma koliko se pralo. To jest i uloga halal proizvoda koji su u zapadnoj evropi mnogo zasputljeniji i jasni(ji). Mi smo primitivan i glup narod svakako pa napravimo i ios ovoga cirkus 🤡
Otkud inspekciji pravo da ljudima zaplenjuje sanitarno ispravno meso, pa nije ovo Pakistan. Cuš našli mu svinjetinu u magacinu, pa šta? Kakav poraz građanske Bejha.
Postupno pravo imaju..analiza mesa se mora raditi idiote. Nisi bolji od ovih idiots koji kontakti da je ovaj devil četnički namjerno svinju gurnuo. To je samo do produkcije i kriv je jer mora navesti da se proizvodi ngdje se proizvodi i svinjsko onda mogući tragovi postoje. Normalno svugdje u svijetu..nevezano za religiju već zdravlje i zaštitu potrošača
A u kom to zakonu piše da se svinjsko meso ne smije stavljati u promet? Ajde reci mi. Vi to nama uvodite šerijat na mala vrata?
Sarajlij'ce nemaju principa ni casti, nikad nisu
sreca nikad nisam proso pored ovih objekata...
Stupidne bosanske glavonje jele bi i tucanih #ovana da im to servira neko preko Drine. Uostalom, sasvim ste dobro prošli...kod Vlahonja nije čudno i kad se ljudetina servira.
Da ti musliman nešto kaže..glup si ko točak.mi primitivan i zaostao. Edukuj se malo bolje ti je nego što sere po internetu
Glupom bosnji sve odgovara
Nek crkne ko njihove proizvode konzumira!
Nametanje zakona ishrane. Nametnem!