Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sVI VI KOJ I VOLITE PSE VODITE IH KUCI I HRANITE A NEMOJTE IH HRANITI PO CESTI I ULICAMA, AKO IH NECE VODI KUCI ONDA NEMOJTE PISAT GLUPOSTI, GRAD TREBA PODUZETI AKCIJU DA SE RIJESE PSI DA SE GRAD OCISTI OD LUTALICA.
I da ne zaboravim dodati, ljude koji ubijaju zivotinje na ovakav nacin trebalo bi tretirati istom mjerom
sta ti bolan pricas vodi ti kuci, akad ti psi napadnu djecu i ozljede sta ces tad pricat . ko ce za to biti kriv
Prvenstveno sve sto ove organizacije rade je pricaju suplju pricu. Svaka od njih je u neciju korist osim u zivotinjsku. Volim pse i sve ostale zivotinje ali zaista ih ima previse. Ipak, ne samo da nije human nacin, vec uzevsi u obzir da ne biraju gdje ce uginuti ti lesevi leze cak i tamo gdje ima djece npr., a posto su komunalci jako azurni znaju stajati i po nekoliko dana i raspadati se sto je po meni puno gore od jednog zivog psa na ulici. Prvo sto bi te tzv organizacije morale uraditi je poduciti ljude kako se ponasati prema tim psima i kako izbjeci incidente, a od toga se problem lakse rjesava. Ali sve dok govore, a ne djeluju ovo je neizbijezno. Ja sam svog psa uzela sa ulice i voljela bih da ih mogu uzeti jos jer su oni najmanje krivi :\
ti sto "vole" pse i prave ove probleme...... uzmu stenad i dok su mali,umiljati i zanimljivi za njih njima je lijepo,brinu se za pse i hrane ih ali kad pas poraste i pocne zahtjevati odredjenu brigu i obaveze prema njemu jednostavno ga izbace u drugoj ulici... stvar se lako moze rijesiti tako da svaki pas ima svoje dokumente i da ga gospodar sa tim dokumentima mora voditi kod veterinara...ako se ne pojave odma novcana kazna......ali kad to "ljubiteljima zivotinja"pomenes oni to nezele ni cuti jer se onda ugrozavaju necija prava...neznam vise cija :))))))))
prokleta avlija, Bravo, upravo to, imati psa je velika obaveza i zato i dolazi do svega do cega dolazi. Slazem se sa tim da se uvedu jake kazne kako bi neodgovorni dva puta razmislili pocevsi od malih stvari kao sto je ostavljanjem fekalija iza psa na javnim mjestima pa sve do pustanja pasa na ulicu. Nne shvataju da ce zivotinje jedino zastititi ako budu rigorozni prema ljudima koji ih posjeduju. Time ce vjerojatno smanjiti i broj borbenih pasa i sl. koji su najveci problem
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Dabogda se njima isto vratilo na djecu ! a hoce
dabogda ti htio a nemogo :)))))
ne rise matere ti tvoje dlakave
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
http://www.youtube.com/watch?v=Ha0p0qUl3gk Kolko bolestan moras bit da bi ovako nesto uradio..
Zaista nisam protiv ubijanja životinja na ovakav način, ali mi idu na živce ove organizacije za zaštitu životinja. Oni su sad kao ogorčeni, pa što ih niste zbrinuli ranije pa se ovo ne bi dogodilo? Lahko je pričat na završenom činu.
ovo nije način da se uklone psi sa ulica
najbolji nacin je da ih dovedemo sve u tvoje dvoriste